Celebs

Yes! Rowan en Astleigh uit MAFS delen goed nieuws

rowan-astleigh-mafs

In het vorige seizoen van MAFS hebben we kennis gemaakt met Rowan en Astleigh. Sinds hun deelname zijn de twee nog steeds gelukkig getrouwd én ze delen nu goed nieuws!

Married at First Sight

Kijkers van Married at First Sight zijn Rowan en Astleigh zeker niet vergeten. Op hun trouwdag zagen ze elkaar voor het eerst en de vonk sloeg direct over. We zagen hoe zij met de dag verliefder op elkaar werden. De love birds zijn nu nog steeds bij elkaar en dolgelukkig samen! Kon je geen genoeg krijgen van dit leuke koppel? Dan hebben ze nu heel goed nieuws voor jou!

Lees ook:
Zien! Dit is het eerste koppel van het nieuwe seizoen van MAFS

Astleigh en Rowan

Astleigh en Rowan zijn een YouTube-kanaal gestart! In de eerste video leggen ze uit wat precies de bedoeling is van dit account. “We gaan ons uiterste best doen om gewoon wekelijks iets te uploaden zodat jullie een kijk krijgen in ons leven”, begint Astleigh enthousiast. “En we hopen natuurlijk dat jullie het leuk gaan vinden”, vult zijn lover aan. In de video’s willen ze vooral uitjes laten zien. Denk hierbij aan uiteten gaan, hotels bezoeken en het beoordelen van B&B’s.

Ze willen avontuurlijke vlogs gaan maken, om het zo leuk mogelijk te maken voor hun kijkers. “Wij gaan proberen overal langs te gaan. Wij hebben er zin in. We gaan er wat moois van maken”, gaat het stel verder. “We gaan ons nu heel snel omkleden, want we gaan zo meteen naar een première en ook dat kunnen jullie misschien wel zien binnenkort.” Ga jij abonneren op het YouTube-kanaal van MAFS Rowan en Astleigh?

Watch on YouTube

Beeld: instagram @astleighvanemden

Must reads 👀