News

Rosa van Married at First Sight: “Ik moet nu echt iets kwijt”

Rosa-roy-duidelijkheid

Drama, drama en nog meer drama! Het lijkt in het nieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake meer te draaien om juicy tafereeltjes dan om de zoektocht naar liefde. De laatste afleveringen zaten vol met schokkende onthullingen, maar toch lijkt nog niet alles boven water te zijn gekomen. Silio blijkt meer dan alleen gezoend te hebben met twee andere getrouwde vrouwen tijdens de opnames. Rosa deelt op Instagram een story, waardoor we ein-de-lijk meer duidelijkheid krijgen.

Married at First Sight: Match or Mistake

Tijdens de laatste paar afleveringen van Married at First Sight: Match or Mistake is er al veel drama aan bod gekomen. Zo was er al snel geen vonk tussen het getrouwde stel Silio en Manuela te vinden. Maarre, dat betekent niet dat er misschien geen andere liefdes match is voor Silio. Hij is er meteen op uit gegaan en heeft dan ook met twee verschillende vrouwen gezoend, Marissa en Rosa. Wisten zij het van elkaar? Nope. Het is dus geen verrassing dat Rosa zich dan ook verraden voelt. Later bleek het ook duidelijk te worden dat nog niet alles boven water was gekomen. Silio heeft namelijk met zowel Marissa én Rosa meer gedaan dan alleen zoenen. O god.

Roy en Rosa

Rosa is samen met Roy het huwelijksbootje ingestapt. Ook bij hen was het al snel duidelijk dat meer dan een vriendschap er voor de twee niet in zat. Bij de final vows kwam het voor de kijkers net over alsof Roy niks van de situatie tussen Rosa en Silio wist. Maar dat was niet het geval – pffieuw – ze hebben namelijk bijna alles eerlijk gedeeld samen en zo wist Roy hier dus ook van.

In een story op Instagram laat Rosa weten hoe het nu allemaal zit. “Ik heb Roy na de eerste stay or leave, ALLES verteld en uitgelegd over wat er gebeurd was met Silio”. Ook deelt ze dat ze natuurlijk ook haar excuses aan hem heeft aangeboden. Het was al weken geleden gebeurd tussen Silio en Rosa en dus vonden zij het geen toegevoegde waarde meer hebben om dat nog op televisie te bespreken. Roy wist het dus al voor de laatste stay or leave én de final vows. Het was dus zeker geen onverwachte verrassing meer. Het klopt dus ook dat Roy vertelde dat er een paar hobbels waren, maar dat ze wel altijd eerlijk met elkaar zijn geweest.

Beeld: Married at First Sigh: Match or Leave