News

Veel kijkers hebben kritiek op stem van Roos Kopen Zonder Kijken

Roos Kopen Zonder Kijken

Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is alweer een tijdje aan de gang. Veel kijkers hebben dan ook al kunnen genieten van veel verschillende koppels en natuurlijk de hulp van styliste Roos, makelaar Alex van Keulen, en bouwkundige Bob Sikkes. Toch hebben veel mensen kritiek op Roos en dan voornamelijk op haar stem.

Kopen Zonder Kijken

Roos Reedijk kunnen de meesten wel herkennen van het programma Kopen Zonder Kijken. De blondine is dan inmiddels ook zeker een bekende Nederlander geworden. Toch herkennen veel mensen haar niet alleen als een goede styliste, maar ook haar stem is opvallend voor veel kijkers. Roos maakt zichzelf weinig druk om haar stem, maar veel kijkers hebben toch veel kritiek op de styliste van Kopen Zonder Kijken.

Kritiek op stem

Veel kijkers van het programma Kopen Zonder Kijken hebben kritiek gekregen op de stem van Roos. In een interview met Veronica Superguid vertelde ze dat mensen altijd tegen haar zeggen dat ze snel, hard en veel te enthousiast praat. Voordat Roos styliste werd in het programma heeft ze ook nog erg lang saleswerk gedaan in de modewereld. Roos vertelde dat veel mensen op de werkvloer haar altijd al vanaf een afstandje hoorde. ‘Roos, ik hoorde aan je stem al dat jij het was’, zeiden ze dan tegen haar, vertelt Roos in het interview. Ze vertelde ook dat ze nog nooit eerder in de publiciteit had gestaan, maar toen ze haar stem terug hoorde op tv, ze het toch wel een beetje eens was met mensen. “Oh ja, ik praat inderdaad nogal snel, hard en enthousiast”, stemt ze mee in.

Lees ook:
Kijkers in shock over eisen van Kopen Zonder Kijken-deelnemers

Reacties

Dat het veel los maakt bij de kijkers van Kopen Zonder Kijken was erg duidelijk te zien. Toch was het niet altijd positief en hadden veel kijkers veel kritiek op de stem van Roos. Vooral op Twitter gingen mensen helemaal los met negatieve reacties. “Op Twitter werd zó veel lelijks over mijn stem gezegd dat andere mensen het zelfs voor me gingen opnemen: ‘Stop met dat meisje belagen, want je mag iemand niet pesten met z’n handicap’.”, liet Roos weten. ” Toen dacht ik: een hándicap, dat is het helemaal niet zo! Mijn stem is mijn handelsmerk geworden. Het is juist leuk dat ik daardoor herkenbaar ben”, aldus de styliste.

View post on Instagram
 

Beeld: Kopen Zonder Kijken

Must reads 👀