News

Hitje: Ronnie Flex kondigt nieuw housenummer met Roxy Dekker aan

ronnie-flex-roxy-dekker

Ronnie Flex en Roxy Dekker; twee enorm populaire Nederlandse artiesten, met beiden een hele andere muziekstijl. Maar toch gaan ze een samenwerking aan! Binnenkort zullen we de twee samen kunnen horen zingen op de track van een nieuw housenummer Gaan we weg, ben jij er klaar voor?

Roxy Dekker is on fire! Onlangs bracht ze haar nieuwste nummer met de Bankzitters uit, maar nu is ze alweer druk in de weer met haar volgende release – in samenwerking met niemand minder dan Ronnie Flex. Dat deelt de bekende rapper zelf op zijn Instagram, en we kunnen niet wachten op deze interessante collab. Had jij dit zien aankomen?

Een houseplaat

Binnenkort brengen de twee dus samen een lekkere houseplaat uit! Iets nieuws voor rapper Ronnie Flex, en hij deelt dan ook via sociale media dat er na duizenden pogingen in de studio, eindelijk een house song uitkomt waarop hij zelf zingt. Die kan hij afvinken van zijn bucketlist!

De rapper deelt zelf ook een korte video waarin een deel van het nieuwe nummer te horen is. Wij houden er nu al van! Het is een verslavende en opgewekte melodie, perfect voor deze zomer. In het fragment horen we Ronnie Flex’s unieke flow, maar ook een stukje van Roxy’s zachte stem. Klinkt nu al betoverend! Fans reageren enthousiast op de nieuwe samenwerking.

View post on Instagram
 

Roxy Dekker

Roxy Dekker is een rijzende ster in de Nederlandse muziekindustrie, en heeft dit jaar al een aantal grote hits uitgebracht. Aanvankelijk begonnen als een grap met haar nummer Anne-Fleur Vakantie, waarop ze toen verrassend veel lovende kritiek kreeg, spendeert Roxy nu veel van haar tijd in de studio. Andere grote hits van haar zijn onder meer Sugardaddy en Huisfeestje – het is dan ook niet gek dat de zangeres dit jaar de Edison Pop voor beste nieuwkomer won!

Haar eerdere samenwerking met Bankzitters

Al is Roxy Dekker nog niet zo heel lang bezig met muziek maken en uitbrengen, is dit niet naar eerste samenwerking! Vorige maand bracht ze namelijk haar nieuwe nummer Huisfeestje uit, die in samenwerking was met de groep Bankzitters. Dit nummer was een immens succes in Nederland, en haalde op Spotify in de eerste 24 uur meer dan 1 miljoen streams op! Daarnaast vond Roxy tijdens deze samenwerking met Bankzitters ook de liefde – Roxy en Koen van Heest zijn namelijk nu een stelletje!

View post on Instagram
 

Ronnie Flex

Roxy Dekker zelf had al eerder gehint op een nieuwe samenwerking met een mysterieuze ‘R’, maar had zelf nog niet bevestigd dat dit de rapper Ronnie Flex was. Fans zaten er al op los te speculeren, met sommigen die gokten op Rhode of Russo… Maar het bleek dus Ronnie Flex te zijn! De nieuwe track heet Gaan we weg en we kunnen niet wachten om deze leuke samenwerking tussen de twee verschillende artiesten te kunnen beluisteren.

Benieuwd naar andere muziek die binnenkort uitkomt? Deze albums komen in juli en augustus uit!

Beeld: Instagram @roxy.dekkerr