Celebs

Baby news! Romee Strijd is bevallen van haar tweede dochtertje

Baby news! Beschuit met roze muisjes staan op tafel bij Romee Strijd en Laurens van Leeuwen. Zij zijn de trotse ouders geworden van hun tweede dochtertje. Romee Strijd is deze week bevallen haar kleine spruit en deelt de eerste snoezige foto’s op Instagram. 

PCOS

Romee Strijd en Laurens van Leeuwen werden voor het eerst ouders van hun dochtertje Mint in december 2020. Een droom die voor de twee uitkomt, aangezien Romee leidde aan PCOS, oftewel cystes op haar eierstokken. Maar de tijd vliegt, want volgende maand wordt Mint alweer twee jaar en mag er verjaardagstaart op tafel. Eerst nog maar de beschuit met roze muisjes opeten.

Zwanger

Op 25 mei kondigde Romee via Instagram aan opnieuw zwanger te zijn. “Binnenkort zijn we een gezin van vier”, schreef ze onder de foto. In juni maakte het stel het geslacht van hun kleine bekend en nu is ze eindelijk geboren.

Lees ook:
Baby news! Deze EOTB-deelnemer is een trotse vader geworden

Bevallen

Romee en haar verloofde Laurens verwelkomen dochter June op een wel hele bijzondere datum: 11/11/22 (11 november 2022). De twee deelden het nieuws met een serie foto’s waarop we de pasgeboren baby kunnen aanschouwen. Op de foto’s zien we het mooie gezinnetje bij elkaar, het snoezige gezichtje van June en zien we hoe Mint haar rol als grote zus oppakt. Gefeliciteerd Romee, Laurens en Mint en welkom op de wereld schattige June!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @romeestrijd