Celebs

WOW! Zo zag Romee van Ex On The Beach er vroeger uit

Nicoline
romee-vroeger

Romée is een van de veel besproken kandidaten uit het vorige seizoen van Ex On The Beach. Inmiddels heeft ze een groot bereik op haar OnlyFans-account. Good for her! Ook is Romée absoluut niet vies van cosmetische ingrepen, maar hoe zag ze er vroeger uit? 

Dit is hoe Romée van Ex On The Beach: Double Dutch er vroeger uitzag

Wat botox hier en wat fillers daar, Romée is niet vies van cosmetische ingrepen!

Eerlijk over cosmetische ingrepen

Één ding is zeker, Romée is niet de enige EOTB-deelnemer die wat aan zichzelf heeft laten doen. De meiden zijn er hartstikke eerlijk over en vertellen fans openhartig over de ingrepen die ze hebben laten doen. “Ik heb mijn tanden laten doen, ik heb fillers in mijn lippen en botox in mijn frons en voorhoofd”, gaf Romée toe in een Q&A op Instagram.

Lees ook:
Baby news! Dit Ex On The Beach koppel heeft hun eerste kindje gekregen

Foto uit de oude doos

In het programma kunnen we zien dat Romée heel zelfverzekerd is, maar is dit altijd al zo geweest? Het antwoord is nee! Op Instagram heeft ze haar volgers laten weten dat ook zij wel eens last heeft van onzekerheid. “Probeer jezelf niet te veel te vergelijken met het ideaalbeeld dat je ziet”, reageert ze. “Ik deed dit voorheen ook echt en dat drijft je echt tot waanzin.”

Vorig jaar deelde ze foto’s van haar jongere zelf op haar Instagram verhaal. Ze stelde zich kwetsbaar op en liet zien hoe ze er vroeger uitzag voor de cosmetische ingrepen. Had jij haar herkend?

Beeld: Instagram: @romeeeeyy