News

De rollpouce is de nieuwste en lekkerste snack van deze herfst

rollpouce-snack-herfst

Het internet heeft weer een nieuwe obsessie gevonden. Er is een nieuwe variant van de traditionele tompouce bedacht, de rollpouce. Benieuwd wat deze snack sensatie precies inhoudt? Lees snel verder, want ze vliegen als warme broodjes over de toonbank. Letterlijk!

Tompouce goes viral

We ontkomen er niet aan. Wéér een nieuwe variant van de Hollandse tompouce. Het hele internet stond op zijn kop toen de crompouce voor het eerst om de hoek kwam kijken. Al snel overstroomde TikTok en Instagram met verschillende recepten van deze lekkernij en maakten we zelfs kennis met de alcoholische bospouce. Niet alleen de bakkers moeten zich eraan overgeven, maar ook de kledingwinkels slaan op hol. HEMA bedacht steeds gekkere dingen om de tompouce in het middelpunt te zetten. Herinner jij je de tompouce nagellak nog? Of de geweldige sneakers die je kon winnen? Zo gek kun je het niet bedenken, en het bestaat.

Als je denkt dat Nederland er wel genoeg van heeft gehad, think again! Dit winkeltje in Amsterdam heeft nog een gouden combinatie bedacht en het trek talloze bezoekers naar de hoofdstad toe. De ‘rollpouce’ is de nieuwste en lekkerste snack van deze herfst.

Overheerlijke rollpouce

Have A Roll, is een winkeltje in Amsterdam die overheerlijke en unieke cinnamon rolls verkopen. De viral kaneelbroodjes zie je regelmatig langskomen op social media en deze keer hebben ze wel een hele bijzondere combinatie bedacht. De rollpouce is hun nieuwste uitvinding en de fans kunnen er geen genoeg van krijgen. Een verrukkelijke cinnamon roll, gevuld met luchtige banketbakkersroom en een zoete laag van roze glazuur. Een smaakexplosie in je mond die je móét proberen, als je het ons vraagt!

Het Insta-worthy winkeltje en al haar lekkernijen is momenteel alleen nog in onze hoofdstad te vinden. Maar als we de caption onder hun laatste TikTok-video mogen geloven, komen er binnenkort nog meer locaties bij. “Rollpouces in Amsterdam! Next up Antwerp, Ghent and Brussels?” Maak er een uitje van en ga deze herfst proeven van de populairste snack van dit moment, de rollpouce.

Én vegans niet getreurd, want hoewel bakkersroom vaak van zuivel is gemaakt, is deze rollpouce volledig veganistisch!

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @havearoll