Celebs

Rodanya van Temptation Island deelt heftig nieuws: ‘Ik mis m’n draakjes’

Rodanya Kelsey die we kennen van haar deelname aan Temptation Island deelt vandaag een heftig nieuwtje op haar Instagram. “Helaas niet de start en de rust die ik hoopte te hebben”, schrijft ze onder haar bericht.

Zwaar jaar

Reality-ster Rodanya Kelsey heeft een impactvol jaar achter de rug, met goede maar ook hele slechte momenten. Ongeveer tien maanden geleden beviel ze van haar dochtertje Feyla en kreeg ze een nieuwe liefde in haar leven, Giovanny. Zij gingen samen wonen en Rodanya werd zwanger van een tweeling. Maar in juli sloeg het geluk van het koppel helaas om en brandde hun huis af. Net nu het koppel dacht hun leven eindelijk weer op de rit te hebben, is er vandaag wéér een heftig nieuwtje naar buiten gekomen!

Heftig nieuws

Op Instagram plaatste Rodanya een schattige foto met haar zoontje Levay, met in de caption een “mini update” over haar zwangerschap. Ze ging pasgeleden naar het ziekenhuis voor een check-up, omdat “de harde buiken iets te heftig waren.” En dit bleek een goede beslissing van haar te zijn, want de weeën die zij voelde waren inderdaad zo intens dat ze opgenomen moest worden in het ziekenhuis. “Omdat de kans op een ‘vroeggeboorte’ vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen met 30 weekjes al”, aldus de Islander.

Lees ook:
Temptations Rodanya maakt geslacht van tweeling bekend

Ziekenhuis

Rodanya ligt ondertussen al een paar dagen in het ziekenhuis, maar ze deelt dat ze in goede handen is: “We zijn gelukkig al een paar dagen in goede handen en we doen wat we kunnen doen voor de kleintjes.” Ook vertelt ze dat ze haar andere twee kids enorm mist en hoopt om snel weer thuis te zijn. “Hopelijk mogen we zo snel mogelijk weer naar huis en thuis de bevalling in alle rust afwachten en dan ben ik ook weer met m’n kleine draakjes die ik enorm moet missen nu.”

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram @rodanyakelsey