Celebs

Temptations’s Rodanya haalt uit naar ex-vriend Morgan

rodanya

Rodanya Kelsey, die we kennen van haar deelname aan Temptation Island met haar ex Morgan, heeft inmiddels al twee kindjes en is nu hoogzwanger van een tweeling. Op Instagram haalt Rodanya hard uit naar haar ex Morgan. Huh?!

Rodanya en Morgan

Rodanya en Morgan deden een aantal seizoenen geleden mee aan Temptation Island. Morgan moest zichzelf namelijk gaan bewijzen, omdat hij al meerdere keren was vreemdgegaan. Na het laatste kampvuur besprak het koppel alle relatieproblemen en konden ze weer verder gaan met hun relatie. Maar helaas duurde dat niet lang. In Nederland ging het namelijk een tijdje goed tussen de twee, maar uiteindelijk zijn ze toch uit elkaar gegaan.

Instagram Q&A

Inmiddels is het stel dus niet meer samen, maar hebben ze samen wel twee kinderen. Maar helaas gaat het ouderschap niet zo goed. Tijdens een Q&A via Instagram Stories haalt Rodanya dan ook flink uit naar haar ex Morgan. Hij zou namelijk niet goed zorgen voor zijn kinderen. Ze krijgt de vraag of er nog contact is met de vader van haar zoon, Morgan dus. Daar geeft ze een heel duidelijk antwoord op.

Echte ‘papa’

“Contact is er niet, omgang ook niet en ik krijg ook niks voor de kindjes”, vertelt Rodanya op Instagram. “Ik heb altijd zelf de volledige zorg gehad. Binnenkort staan we recht tegenover elkaar en hoop ik dat de kinderen krijgen waar ze recht op hebben. Een echte papa die niet alles doet voor het oog maar voor hen.”

Beeld: instagram @rodaynakelsey

Must reads 👀