Celebs

Deze Twilight-ster deelt leuk nieuws: baby op komst

twilight-ster-baby

Was jij vroeger Team Edward of Team Jacob? Stiekem konden wij eigenlijk nooit kiezen tussen de twee knappe acteurs Taylor Lautner en Robert Pattinson. Die laatste acteur heeft nu trouwens wel heel speciaal nieuws om met zijn fans te delen. Robert verwacht namelijk samen met zangeres Suki Waterhouse een kindje!

Glitterende mini-jurk

Op het Corona Capital Festival in Mexico gaf de getalenteerde zangeres Suki Waterhouse het publiek meer dan alleen muzikale tonen; ze deelde het opwindende nieuws dat zij en acteur Robert Pattinson in verwachting zijn van hun eerste kindje. De 31-jarige zangeres, gehuld in een opvallende asymmetrische roze-groene glitterende mini-jurk met een giga over-the-top verenjas en hoge laarzen, maakte het mega leuke nieuws bekend tussen de nummers door!

Zwanger

“Ik ben extra sparkly vandaag, omdat ik dacht dat het misschien zou afleiden van iets anders,” grapte Suki terwijl ze speels haar grote jas opende om haar groeiende babybuik te onthullen. Het publiek ging wild, en de aankondiging werd met enthousiasme ontvangen door fans over de hele wereld. Aaah!

Suki Waterhouse en Robert Pattinson, die sinds 2018 een relatie hebben, hebben altijd hun privéleven uit de schijnwerpers gehouden. Pas in december 2022 verschenen ze voor het eerst samen op een rode loper en bevestigden zo hun liefde voor elkaar. Het blijde nieuws van de zwangerschap komt dus als een hele leuke verrassing voor alle fans.

Hoewel we niet weten hoelang Suki al zwanger is, werden er eerder al geruchten verspreid, mede vanwege foto’s waarop leek alsof Suki een baby bump had. Het koppel heeft ervoor gekozen om niet eerder te reageren op deze geruchten, omdat ze erg op hun privacy gesteld zijn. De reactie van Robert Pattinson op zijn aanstaande vaderschap is nog niet bekendgemaakt, maar fans kijken ongetwijfeld uit naar zijn eerste commentaar op dit bijzondere nieuws.

Robert Pattinson en Suki Waterhouse

De aankondiging van de zwangerschap kwam nadat de tortelduifjes jarenlang hun relatie buiten de schijnwerpers hielden. Suki Waterhouse had eerder in interviews gesproken over hun relatie, waarbij ze Robert omschreef als haar ‘hilarische vriend’. Ze deelde ook persoonlijke details, zoals het feit dat ze een half jaar celibaat leefde voordat ze Robert ontmoette, nadat ze geghost werd door haar ex.

Nu het nieuws officieel is bevestigd, wensen fans en bewonderaars Suki en Robert alle geluk en voorspoed tijdens deze bijzondere periode van verwachting. De video van het optreden waarin de aankondiging werd gedaan, circuleert al over het internet en versterkt de opwinding rondom de aanstaande ouders. Iedereen kijkt vol verwachting uit naar de komst van de kleine en de volgende fase in het leven van dit knappe stel!

View post on Twitter

Beeld: Twilight