News

De grote droom van YouTuber Robbert Rodenburg is uitgekomen

robbert-rodenburg

Robbert Rodenburg is de afgelopen jaren erg populair geworden. Hij heeft er op social media heel wat volgers bij gekregen en dit komt vooral door zijn YouTube-serie 'Open Kaart'. En deze blijkt zo succesvol te zijn, dat ze nu zelfs hebben besloten om een seizoen op te nemen in het buitenland. "Open Kaart gaat de grens over!!!", deelt Robbert met al zijn volgers op Instagram.

Robbert Rodenburg

We hoeven je vandaag de dag niet meer te vertellen wie Robbert Rodenburg is. Deze succesvolle presentator en influencer is niet meer weg te denken uit medialand. Hij werd eerder al bekend door zijn rullen in de series Brugklas en SpangaS. Inmiddels hij heeft het acteren even op een lager pitje gezet, omdat hij druk bezig is met zijn eigen serie, ‘Open Kaart’. Zijn YouTube-serie is een groot succes, want Robbert heeft met dit programma zelfs de Televizier-Ster online video serie gewonnen. En nu kwam Robbert weer met een nieuw idee voor een serie, namelijk ‘Open Casa’.

Nieuw programma ‘Open Casa’

Op Instagram deelt Robbert dit goede nieuws met al zijn volgers. “Een kleine jongetjes droom is uitgekomen… ‘Open Kaart’ gaat de grens over!!!”, begint hij zijn verhaal. “‘Open Kaart’ ontstond een aantal jaar geleden aan een gemis in het huidige tv/media landschap en ook vanuit de oprechte interesse in mensen. Samen met Daan en een fantastische crew hebben we inmiddels talloze afleveringen gemaakt, verschillende prijzen gewonnen, met als hoogtepunt wel de Televizier.” Robbert laat weten dat de opnames voor deze nieuwe serie zijn al begonnen. “Een format idee waar ik stiekem altijd van gedroomd heb. Een huis in een prachtige omgeving en daar allemaal leuke, interessante, inspirerende gasten uitnodigen. Mooie gesprekken, activiteiten, samen eten, samen borrelen, samen het leven vieren. Die kleine jongensdroom is uitgekomen”, schrijft hij.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Op deze datum verschijnt het nieuwe seizoen van Love Island

Vanaf wanneer te zien?

In het nieuwe programma ‘Open Casa’ zal Robbert Rodenburg verschillende gasten in Italië ontvangen. Zo zijn Donny Roelvink, Maxime Meiland, Anna Nooshin, Patrick Martens, Loiza Lamers en Jaimie Vaes de grens over gegaan. Niet alleen worden ze door de presentator geïnterviewd, maar ze gaan ook samen op stap. De andere gasten blijven nog even geheim, maar er zitten naast een aantal nieuwe verrassende namen ook oude bekenden in het nieuwe seizoen. ‘Open Casa’ is vanaf donderdag 27 juli iedere week te zien op het YouTube-kanaal van Robbert. Wij zijn enorm benieuwd en kunnen niet meer wachten.

Beeld: instagram: @robbertrodenburg

Must reads 👀