Films & Series

OMG! Riverdale gaat definitief stoppen na 7 seizoenen

In 2017 kwam het eerste seizoen van de populaire Netflix serie Riverdale online. Nu 5 jaar later hebben de makers van de serie besloten om er mee te stoppen. Na het zevende seizoen zullen wij helaas afscheid moeten nemen van Archie, Jughead, Veroncia en Betty. De geruchten gaan dat de acteurs er zelf mee wilde stoppen en zich willen focussen op andere dingen.

Riverdale

Echte fans van Riverdale kunnen zich vast nog wel de eerste paar seizoenen herinneren. Let op; spoiler alert! We leerde kennis maken met de vriendengroep Archie, Jughead, Veroncia en Betty. Het was een duistere en spannende serie. De vader van Betty zou namelijk een seriemoordenaar zijn! Ook heeft Cheryl Blossom het moeilijk. Haar tweelingbroer Jason is op een mysterieuze wijze doodgegaan. Het stadje Riverdale lijkt dan wel een klein stadje waarin iedereen elkaar kent, maar gevaar loert om de hoek.

Ook in de andere seizoenen is de serie erg spannend. Zo krijgt de vriendengroep te maken met de Gargoyle king. Ook verdwijnen veel mensen naar een sekte. Duister, nietwaar? Wat je wel merkte aan de serie was dat het per seizoen steeds een beetje onrealistischer werd. Zou hebben de vrienden in het laatste seizoen superkrachten.

Lees ook
Dit zijn de 10 knapste mannelijke Netflix acteurs

Slecht, slechter, slechtst

Je moet de serie wel leuk vinden om het verhaal goed te blijven volgen. In het begin is het nog allemaal leuk en spannend, maar veel fans van de serie vinden de seizoenen steeds slechter worden. Zelf de acteurs uit de serie hebben al meerdere keren laten weten dat ze met de serie wilde stoppen. Ze krijgen zoveel kritiek en ook zij vinden de verhaallijn nergens meer op slaan.

Momenteel zijn er 6 seizoenen van Riverdale te bekijken op Netflix. Een aanrader is het wel, want de eerste seizoenen zijn hartstikke leuk! Helaas voor de die hard fans is het laatste seizoen van de populaire serie te zien in 2023. De laatste afleveringen van seizoen 6 moeten nog online komen.

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Pinterest

Must reads 👀