Celebs

Girl power! Dit zijn de vijf rijkste vrouwelijke muzikanten wereldwijd

rijkste-vrouwelijke-muzikanten

Dat er in de muziekwereld flink wat geld te verdienen is, dat weten we inmiddels wel. En deze vrouwelijke artiesten, die weten dat ook. Zij zijn namelijk de rijkste zangeressen ter wereld. Benieuwd wie dat zijn? Lees dan snel verder!

Dit zijn de 5 rijkste zangeressen ter wereld

En ze zijn écht héél erg rijk. Insane!

1. Rihanna ($1,7 miljard)

Hoe kan het ook anders dan dat the queen Rihanna op nummer 1 staat? Nou moeten we er wel bij vertellen dat Rihanna haar geld niet alleen verdiend met muziek. Sterker nog, haar laatste nummer kwam uit in 2016! Ze is nu vooral bezig met Fenty Beauty. Daar verdiende ze een groot deel van haar vermogen mee, namelijk $1,2 miljard. WOW! Ook heeft ze nog haar eigen lingeriemerk Savage X Fenty die behoorlijk goed verkoopt. In totaal wordt haar vermogen geschat op $1,7 miljard.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

2. Madonna ($850 miljoen)

Natúúrlijk staat Madonna op nummer 2 in dit lijstje. De zangeres is al sinds 1979 actief in de muziekwereld, en is nooit meer uit onze levens weggegaan. Wij zijn dan ook allemaal opgegroeid met haar muziek! Maar naast haar muziekcarrière, heeft ze ook in aardig wat films en documentaires gespeeld. Het zal je dan ook niet verbazen dat ze tijdens haar carrière aardig wat geld heeft verdiend, ze heeft namelijk een vermogen van $850 miljoen!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

3. Céline Dion ($800 miljoen)

Céline Dion is begonnen met haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Ze won toen voor Zwitserland de eerste prijs. Sindsdien is ze onmisbaar geworden in al onze levens, en heeft ze mega hard gewerkt voor haar carrière. Wij zijn he-le-maal obsessed met haar muziek, en vinden dat zij een plek in dit rijtje zeker heeft verdient! Ze heeft dan ook een vermogen van $800 miljoen.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

4. Dolly Parton ($650 miljoen)

Ook the icon Dolly Parton heeft een plekje verdiend in dit rijtje. Met haar nummers zoals Jolene, Islands In The Stream en 9 to 5 heeft ze vanaf 1959 (!) onze harten weten te veroveren. En niet alleen met haar stem heeft ze veel fans gemaakt. Ze speelt namelijk ook in meerdere films. Inmiddels heeft ze een vermogen opgebouwd van $650 miljoen!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook
Secure the bag: deze sterrenbeelden zijn most likely om miljonair te worden!

5. Beyoncé ($500 miljoen)

Als laatste in het rijtje hebben we Beyoncé. Deze iconische powervrouw heeft onze harten jaren geleden al weten te veroveren, en ondanks dat ze sinds 2016 al geen nieuwe solonummers meer heeft uitgebracht zijn we nog steeds obsessed met haar. Maar eindelijk weer goed nieuws! Voor het eerst in 6 jaar krijgen we weer nieuwe muziek van the queen herself. Wij gaan haar album de hele zomer lang on repeat luisteren! Haar vermogen wordt geschat op $500 miljoen. WOW!

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest

Must reads 👀