News

Rijk Hofman en Monica Geuze zijn uit elkaar: ‘Ik ben weer single’

monica-geuze-rijk-hofman-uit-elkaar

Influencers Rijk Hofman en Monica Geuze zijn sinds mei een aantal keren samen gespot. De romance tussen het duo werd steeds duidelijker en het was 'the talk of town', maar helaas is daar nu een einde aangekomen.

Rijk en Monica

Sinds begin dit jaar worden Rijk Hofman en Monica Geuze steeds vaker samen gespot. De twee zouden al enige tijd aan het daten zijn en Monica heeft dit bevestigd door te zeggen dat ze het ‘gezellig hebben samen’. Zo liepen ze gezellig in het Vondelpark, zijn ze op meerdere dates in Amsterdam geweest en draaiden de roddelkanalen overuren. Toch lijkt er nu definitief een punt achter hun prille relatie te staan. RealityFBI heeft een bericht gekregen van een BROERS-luisteraar. BROERS is de podcast van Rijk en zijn oudere broer Sam Hofman. Aan het einde van zijn nieuwste aflevering doet de blonde hunk een klein boekje open over zijn liefdesleven. “I’m not dating anymore”, begint hij zijn verhaal over de break-up met Monica Geuze.

Lees ook:
Bewijst dit dat Monica Geuze en Rijk Hofman aan het daten zijn?

Uit elkaar

“Ik heb natuurlijk de afgelopen tijd gedate met iemand, maar ik ga daar niks over vertellen”, gaat Rijk verder na zijn mededeling. De podcast-host legt uit dat hij niet te veel erover kwijt wil, maar toch even een kleine toelichting wil geven. Samen met Monica (haar naam wordt overigens niet genoemd) is hij naar de champagnestreek geweest. Ondanks dat ze een fantastische tijd hebben gehad op vakantie, hebben de twee besloten om het uit te maken. “Het was helemaal perfect, maar op de terugweg hebben we besloten om niet meer te daten”, gaat hij verder. Broer Sam zit met ongeloof te luisteren, maar Rijk legt uit dat ze er hier erachter kwamen dat er toch iets ontbrak.

De YouTuber legt uit dat dit niet de eerste keer is dat zijn relatie op deze manier is geëindigd. Al eerder heeft hij net na een romantisch reisje, een relatie verbroken. Naar eigen zeggen is er geen bad blood tussen Rijk Hofman en Monica Geuze. Ze hebben het op een vriendschappelijke manier afgesloten en er zijn geen boze gevoelens tegenover elkaar.

Bron: realityfbiBeeld: instagram @monicageuze @rijkhofman