Celebs

Hebben Rijk Hofman en Indigo dan tóch wel een relatie?

rijk-hofman-indigo

Zo nu en dan komen er geruchten voorbij over Rijk Hofman en zijn mogelijke relatie met Indigo van De Bachelor. Ze hebben een aantal dates gehad, maar een tijdje terug leek het dan echt over te zijn. Nu zijn ze weer samen gespot, zijn ze dan tóch wel een stelletje?

Indigo

In het vorige seizoen van ‘De Bachelor’ zagen wij hoe de knappe Indigo meedeed om het hart van Thomas van der Vlugt te veroveren. Dit heeft uiteindelijk niks opgeleverd, maar dat bekende dit niet dat we de beauty niet meer gingen zien. Ze heeft een goed netwerk opgebouwd en is enorm populair op social media. Zo ook bij Rijk Hofman. Hij heeft het vaak over De Bachelor én over Indigo zelf gehad in zijn video’s.

Daten

De twee werden afgelopen zomer veel gespot samen. Ze zouden het ‘gewoon gezellig’ hebben en claimden dat ze géén relatie hadden. Toch zijn ze op aardig wat dates geweest en dat heeft de juice-kanalen erg bezig gehouden. Ook de fans waren enthousiast over het mogelijke koppel, totdat Indigo een video plaatste op TikTok.

In video is de tekst ‘krijgt ‘m niet omhoog’  te lezen. Veel volgers dachten dat dit een gemene (en grappige) sneer zou zijn tegen Rijk. Sindsdien zijn ze dan ook niet meer veel samen gespot. Tot nu!

View post on TikTok

Lees ook:
OMG: Rijk Hofman en Indigo zoenend gespot!? 

Zijn Rijk en Indigo een stelletje?

De twee BN’ers zijn nu weer samen gespot. Het lijkt erop dat er helemaal geen hard feelings zijn tussen de twee. Zaterdag plaatste Indigo een video op TikTok waar ze samen met Rijk Hofman in beeld aan het dansen is. De fans zijn enorm benieuwd of het koppel nu dan eindelijk officieel samen zijn. Er werd van alles gespeculeerd in de comments. 

De tekst gaat verder onder de video

View post on TikTok

Zondag hebben Rijk en Indigo samen een video gemaakt en deze geplaatst op Rijk’s YouTube-kanaal. Hier is dan eindelijk hét antwoord waar iedereen op heeft gewacht. Ben je benieuwd of ze nu wel of niet een koppeltje zijn, bekijk dan deze video!

Watch on YouTube

Beeld: youtube

Must reads 👀