Celebs

Omg: Rijk Hofman is bedreigd door EOTB-deelnemer

Rijk Hofman

Rijk Hofman maakt regelmatig lachwekkende video's op YouTube. Daarin reageert hij vaak op realitysterren of spraakmakende programma's. Toch maakt hij in die video's af en toe wel mensen belachelijk. En dat kan soms vervelende gevolgen hebben. Zo verscheen er onlangs een boze EOTB-deelnemer voor zijn neus op het terras. En die heeft de influencer dus bedreigd. WOW!

Rijk Hofman bedreigd

Rijk Hofman maakt ondertussen alweer een aantal jaar video’s op YouTube. Die video’s bestaan voornamelijk uit reageren op realitysterren, op programma’s of andere lachwekkende fragmenten. Veel kijkers kunnen dan ook onwijs genieten van de video’s en dan vooral door Rijk zijn droge humor. Toch kan je je misschien wel voorstellen dat de mensen over wie de video’s gaan het minder leuk vinden. En dat blijkt nu dus maar weer. Rijk Hofman liet namelijk weten dat hij is bedreigd op het terras door een EOTB-deelnemer.

EOTB-deelnemer

In zijn podcast BROERS vertelt Rijk dat hij is bedreigd door een EOTB-deelnemer. In eerste instantie dacht hij dat het een boze kijker was, maar later kwam het besef dat er een boze EOTB-deelnemer voor zijn neus stond. “Het moment dat ik opsta, zie ik zijn gezicht en die is heel agressief”, liet Rijk weten in de podcast. Ook vertelde hij: “Ik dacht: ‘Ik heb een video over hem gemaakt, dat moet wel. Ex On The Beach, hij is agressief, ik heb een video over hem gemaakt. Dat is het eerste waar ik aan denk’.”, aldus Rijk. Toch had hij de deelnemer wel een kans gegeven om te vertellen wat hem dwars zat. Hij besloot daarom om met hem te praten, maar het bleek dat de deelnemer anderen plannen met hem had.

 

Lees ook:
Bewijst dit dat Monica Geuze en Rijk Hofman aan het daten zijn?

Dreigementen

De EOTB-deelnemer stond er zeker niet voor open om te praten. “Hij heeft mij met elke bedreiging die er bestaat, bedreigd”, liet Rijk weten in de podcast. De dreigementen bleven dan ook komen. “Als je hier niet met allemaal meiden gezeten had, had ik je helemaal in elkaar geslagen”, kreeg Rijk te horen van de EOTB-deelnemer. Gelukkig was het verder niet uit de hand gelopen en is er geen gevecht geweest. Rijk vertelde dan ook in de podcast dat hij niet met hem wilde vechten.

Helaas wil Rijk niet kwijt over welke deelnemer dit ging. “Ik weet zijn naam niet”, liet hij weten. Wel heeft hij ons een paar hints gegeven. “Hij was dertig of zo, misschien wel ouder.” En ook zou de deelnemer kleiner geweest zijn dan Rijk. Denk jij te weten wie deze EOTB-deelnemer is?

Beeld: @rijkhofman