Celebs

Zo goed passen Rihanna en A$AP Rocky bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

rihanna-asap-rocky

Rihanna en A$AP Rocky hebben sinds mei 2021 en relatie en zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar. Ook hebben ze samen hun eerste kindje welkom mogen heten. Samen vormen Rihanna en A$AP Rocky echt een powerkoppel, maar passen de twee volgens hun sterrenbeeld eigenlijk ook goed bij elkaar? Wij zochten het voor je uit!

Rihanna en A$AP Rocky

Wat zeggen de sterren eigenlijk over de toekomst van dit koppel? A$AP Rocky is een Weegschaal, Rihanna een Vissen. Als je een beetje verstand hebt van astrologie, dan weet je dat dit geen goede match is. Maar op liefdesgebied passen deze sterrenbeelden gelukkig wel goed bij elkaar. Ze vullen elkaar namelijk heel goed aan.

Het stel is laatst ouders geworden van hun eerste kindje, iets wat de band natuurlijk alleen maar versterkt. Maar wij vragen ons vooral af wat de sterren voor dit stel in petto hebben. Daarom zochten wij dat voor jullie uit.

Vissen en Weegschaal

Vissen weten vaak goed wat ze willen. Omdat Vissen vaak zelf druk zijn zoeken ze een rustige partner die ook goed knopen door kan hakken. Maar of A$AP Rocky dan de juiste partner voor haar is…? Weegschalen staan er namelijk bekend om dat ze het moeilijk vinden om bepaalde keuzes te maken in het leven.

Wat een Weegschaal zoekt in een partner? Een rustig persoon waar ze op kunnen bouwen. Rihanna leeft nogal een druk en georganiseerd leven, tijd voor rust is er dus niet echt. Dit kan zorgen voor flinke botsingen. Oei!

Lees ook
Girl power! Dit zijn de vijf rijkste vrouwelijke muzikanten wereldwijd

Wat betekent dat voor de toekomst?

Natuurlijk moeten we de voorspellingen van de sterren altijd met een korrel zout nemen, want het is geen wetenschap.

Rihanna is vooral op zoek naar ware liefde. In een interview met Vogue vertelde ze ooit: “I always believed that when you follow your heart or your gut, when you really follow the things that feel great to you, you can never lose, because settling is the worst feeling in the world.”

Ook A$AP Rocky is nog erg gelukkig in zijn relatie. Zo laat hij weten of een relatie beter is dan single zijn: “So much better. So much better when you got “the one”. She amounts to probably, like, a million of the other ones.”

Bron: Pinterest