News

Een huisje op Ibiza: lovers Rien en Femke wonen samen

Rien-Femke-wonen-samen

Vorige week konden we na lang wachten ein-de-lijk de reünieaflevering van De Bachelor zien. Tijdens de aflevering wilden Rien en zijn nieuwe vlam Femke niet al te veel delen over hun spannende toekomstplannen. Jammer! Inmiddels lijken ze toch van gedachten te zijn veranderd, want het stel vertelt aan De Telegraaf dat ze een hele grote stap hebben genomen...

Bachelor Rien en Femke

Het was voor kijkers overduidelijk dat Rien en Femke gewoon voor elkaar gemaakt zijn. Al sinds hun allereerste date was er een vonk, en het duurde niet lang voordat ze steeds meer naar elkaar toe groeiden. Zo deelden ze veel gemeenschappelijke interesses en werd er zelfs al gezoend op de eerste date. Oeh la la! Toen er nog maar vier andere dames over waren, die allemaal hoopten het hart van de knappe Rien te veroveren, wist hij stiekem al dat zijn keuze allang was gemaakt. En tijdens die betoverende rozenceremonie gaf hij Femke zonder aarzeling zijn allerlaatste roos, en sindsdien bloeit hun liefde alleen maar meer op! Want ook na het programma hebben we mogen genieten van een paar schattige kiekjes terug in Nederland.

Verliefde kiekjes

Het lijkt erop dat de liefde tussen hen nog steeds in volle bloei staat, vooral als je kijkt naar die superschattige kiekjes die de love birds regelmatig op hun Instagram delen. Een week geleden deelden ze bijvoorbeeld een prachtige foto op een tennisbaan, allebei gekleed in chique outfits. En oh my, wat zagen ze er geweldig uit samen! Als kers op de taart zagen we op hun socials dat ze vijf dagen geleden samen aan het genieten waren in het zonnige Ibiza. Het lijkt erop dat Femke helemaal haar plekje heeft gevonden! En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze nu ook nog eens geweldig nieuws met ons gedeeld.

Beeld: @rienwelsink

Beeld: @rienwelsink

Samen op Ibiza

In een exclusief interview met De Telegraaf heeft Femke eindelijk het grote nieuws onthuld! Tijdens de langverwachte reünie-aflevering werd bekend dat het koppel elkaar sinds de opnames van De Bachelor niet meer persoonlijk had gezien. Een afstand die letterlijk oceanen omvatte, met Femke die op Bali woonde en Rien die zijn dagen doorbracht op het betoverende Ibiza. En alsof dat nog niet genoeg was, was het niet de bedoeling dat ze al voor de reünie samen zouden worden gespot, waardoor ze maandenlang alleen via telefooncontact met elkaar verbonden waren. Maar ondanks de fysieke afstand was het overduidelijk te zien dat er nog steeds een spark was tussen beide. En nu, na al die tijd van telefoongesprekken en verlangen, hebben ze eindelijk een enorme stap gezet in hun relatie.

Femke deelt namelijk een grote onthulling: ze is ingetrokken bij Rien op Ibiza! Ondanks deze grote stap wil ze nog niet spreken van een officiële relatie. “Dat voelt te snel”, legt ze uit. “We zijn gewoon bezig elkaar beter te leren kennen, de rest volgt vanzelf.” Gelukkig zit het duidelijk nog steeds goed tussen hen en hebben ze de kans om elkaar echt te ontdekken, nu Femke haar koffers heeft gepakt en naar Ibiza is verhuisd om bij Rien te zijn. Geen labels, alleen maar een spannend avontuur vol liefde en ontdekking. Cute!

Beeld: Instagram: @rienwelsink