Celebs

Rico Verhoeven trakteert vriendin op bijzonder kerstcadeau

rico-verhoeven-kerst-cadeau

Dat kerst pas op 25 en 26 december valt, boeit deze kickbokser niet. Rico Verhoeven trakteert zijn vriendin Naomy namelijk op een heel bijzonder (vervroegd) kerstcadeau. Enne…, Rico Verhoeven is niet zuinig geweest met dit cadeau!

Kerstcadeau

Kickbokser Rico Verhoeven is kennelijk zo enthousiast over het kerstcadeau dat hij heeft gekocht voor zijn vriendin dat hij niet kon wachten om het aan haar te geven. Via een Instagram-post kunnen volgers meegenieten van deze bijzondere onthulling. “Christmas came early this year”, schrijft Rico onder de post.

URBAN

In het filmpje zien we een verraste Naomy die haar vriend in de armen valt als ze zich realiseert dat de gepimpte auto voor haar is. En dat is niet zomaar een gepimpte auto, maar een peperdure URBAN. “When daddy is fully “URBAN” we had to hook up mommy as well”.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Harry Styles deelt een pikante foto op Instagram

Ex-vriendin

De ex-vriendin van Rico met wie hij drie prachtige kinderen heeft gekregen, heeft ook een vroegtijdig kerstcadeau gekregen. Zij is namelijk bevallen van haar zoontje Zayn. Het is haar eerste kindje met haar nieuwe vriend. Voor de gehele familie al een hele bijzondere kerst dus.

Beeld: Instagram: @ricoverhoeven

Must reads 👀