Celebs

Dit is alles wat we weten over Rick, de nieuwe bombshell van Love Island

Celine
rick-love-island

Deze week van Love Island begint goed. Er is namelijk weer een nieuwe bombshell bijgekomen. Maar wie is deze knappe Islander eigenlijk? Wij vertellen je alles wat je moet weten over nieuwkomer Rick.

Maak kennis met de nieuwe bombshell Rick

Wij zijn benieuwd of Rick de liefde van zijn leven zal gaan vinden in de Love Island-villa.

Lieve badboy

Rick wordt omschreven als de liefste badboy die je ooit tegen zult komen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn toch? Zijn vrienden noemen hem altijd ‘dekhengst’, maar volgens Rick komt dat vooral door zijn achternaam. Rick komt uit Alkmaar en werkt op een basisschool. Wat deze hunk in zijn vrije tijd doet? Sporten, heel veel sporten! Dat is ook wel te zien aan dat gespierde lichaam natuurlijk. Kijk zelf maar 😉

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Jotti uit Love Island had eerder een relatie met déze bekende Nederlander

Op zoek naar de liefde

Maar Rick is natuurlijk veel meer dan alleen zijn goede looks. Hij is namelijk dol op schaken en spreekt ook best een goed woordje Spaans, wat natuurlijk goed van pas kan komen op het zonnige Gran Canaria. Rick hoopt in de villa van Love Island een duwtje in de goede richting te krijgen bij het vinden van zijn ideale droomvrouw. Wij zijn benieuwd hoe dit avontuur voor Rick zal gaan verlopen.

Beeld: RTL