Celebs

Rick Brandsteder opgenomen in afkickkliniek: ‘Het gaat goed met hem’

Het management van de Expeditie Robinson-presentator brengt heftig nieuws naar buiten. Rick Brandsteder (38) is opgenomen in een afkickkliniek!

Aan zichzelf werken

Het begon als een gerucht, maar het nieuws is door Rick’s managementteam bevestigd aan Shownieuws. De presentator is dus opgenomen in een afkickkliniek! De reden van zijn opname is niet duidelijk en daar wil het management verder ook nog niets over bekendmaken. Wel deelt het team van de presentator hoe het nu met hem gaat en dat ze blij zijn dat hij deze keuze gemaakt heeft. “Hij is aan zichzelf aan het werken. We hebben af en toe contact met hem en het gaat redelijk goed met hem. Wij zijn heel trots op hem dat hij dit doet. Daar willen we het bij laten.”

Dronken filmpjes

Ondanks dat er geen duidelijke reden is van de opname in de kliniek, zijn er natuurlijk wel een aantal speculaties. Zo plaatste Yvonnen Coldeweijer eerder dit jaar een video op haar kanaal ‘LifeOfYvonne’ een filmpje waar je Rick Brandsteder ‘stomdronken’ op het vliegveld zag in Málaga. Ook is het bekend dat de BN’er meerdere keren heeft geprobeerd te stoppen met roken. Het zal vast niet lang duren voordat Brandsteder zelf een bericht naar de media brengt. Het is ons wel opgevallen dat de presentator al zijn recente foto’s op Instagram heeft weggehaald.

Lees ook:
Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder delen intieme foto

Nicolette Kluijver

Momenteel is Rick natuurlijk te zien als presentator bij Expeditie Robinson. Dit seizoen heeft hij, tot zo ver bekend is, gewoon kunnen afmaken samen met collega (en misschien lover) Nicolette Kluijver. Nicolette heeft op haar Instagram Stories een illustratie geplaatst om aan te geven dat ze het moedig vindt dat Rick deze stap heeft ondernomen. En Juice Queen Yvonne moest dat natuurlijk ook op haar kanaal delen.

Beeld: rtl

Must reads 👀