Celebs

Sad news! Rianne Meijer deelt verdrietig bericht over miskraam

rianne-meijer-miskraam

Vaak zien we op Instagram de grappige kant van influencer Rianne Meijer, maar vandaag deelde ze behoorlijk verdrietig nieuws. Rianne laat weten dat ze een miskraam heeft gehad na een zwangerschap van zes weken. 

Rianne Meijer deelt een openhartig bericht over haar miskraam

“Ik wilde niet wachten dit te delen, want dit binnenhouden maakt mij verdrietiger”, deelt ze op Instagram.

Influencer life

Rianne is inmiddels een van de bekendste influencers van Nederland en deelt dan ook regelmatig foto’s over haar privéleven op de socials. Zo konden we afgelopen tijd zien dat ze een prachtig nieuw huis heeft gekocht, dat ze is getrouwd met Roy Atiya en dat ze de aller schattigste hondjes ever heeft. Maar helaas gaat het leven van Rianne ook niet altijd over rozen, want vandaag deelt ze verdrietig nieuws op Instagram. De influencer heeft namelijk een miskraam gehad.

‘Ik wilde niet wachten’

“Dit weekend had ik een miskraam na zes weken zwanger te zijn. Ik kwam er al vrij snel achter dat ik zwanger was en ik was zo gelukkig”, begint Rianne haar bericht. “Ik hield van iedere minuut en ik kan niet wachten om dit met jullie te delen. Maar deze keer had het niet zo mogen zijn. Ik wilde niet wachten dit te delen, want dit binnenhouden maakt mij verdrietiger”, aldus de influencer.

Lees ook:
Dit is alles wat we weten over de vriend van Rianne Meijer

Veel steun

Ook vertelt Rianne dat ze na een gesprek met haar familie realiseerde dat ze veel vrouwen kent die dit ook hebben meegemaakt. “Het was heel fijn om te weten dat ik niet de enige ben en als je dit leest en het hebt meegemaakt, ben je ook niet de enige”, sluit zij haar bericht af.

Wij vinden het ontzettend dapper dat zij in deze moeilijke tijd haar verdriet durft te delen en andere vrouwen het gevoel kan geven dat zij niet alleen zijn. Wij wensen Rianne dan ook ontzettend veel sterkte en liefde toe!

View post on Instagram
 

 

Beeld: Instagram: @rianne.meijer

Must reads 👀