News

Fans opgelet: er komt een reünie-aflevering van B&B Vol Liefde

B&B-vol-liefde

Ben jij ook zo'n fan van het programma B&B Vol Liefde? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want 10 juli komt er weer een nieuw seizoen van het programma en kunnen we weer zien hoe acht single B&B-eigenaren op zoek gaan naar de ware liefde. Maar er is nu dus nog meer leuk nieuws, want Videoland komt nu ook met een reünie-aflevering. Hoe leuk is dat?!

B&B Vol Liefde

Er is dus veel goed nieuws voor de fans van dit populaire programma. Maak je agenda alvast maar leeg, want vanaf 10 juli kunnen we zes weken lang van maandag t/m vrijdag genieten van een nieuwe aflevering. We zullen weer acht vrijgezellen B&B-eigenaren volgen om te zien of ze de ware liefde zullen vinden. We can’t wait!

Reünie-aflevering

Ook zijn we natuurlijk erg benieuwd of de B&B-eigenaren die in de vorige seizoenen verliefd werden nog steeds gelukkig zijn in de liefde. En daarom is er nu dus nog meer goed nieuws! Want Videoland heeft namelijk bekend gemaakt dat er een reünie-aflevering van B&B Vol Liefde komt. In deze aflevering krijgen we te zien of de stellen uit de vorige seizoenen nog steeds bij elkaar zijn.

View post on Instagram
 

B&B Vol Liefde: De Reünie wordt zondag 27 augustus uitgezonden om 20.00 uur en wordt natuurlijk gepresenteerd door Art Rooijakkers. Ga jij ook kijken?

Beeld: RTL