Food

Het wordt steeds gekker: dit restaurant serveert frikandellensoep

frikandellensoep

Als echte Hollanders kunnen we geen genoeg krijgen van heerlijke frikandellen. We zien daarom ook steeds vaker bijzondere gerechten met deze heerlijke snack voorbijkomen. Ook nu zou je waarschijnlijk weer verbaasd zijn over deze vreemde combinatie. Dit restaurant serveert namelijk frikandellensoep.

Pannenkoekenhuis in Vierhouten

Tegenwoordig zien we steeds vaker vreemde recepten voorbijkomen, ook deze keer weer. Een pannenkoekenhuis in Vierhouten heeft nu namelijk frikandellensoep op de menukaart staan. Say what?! Voor de echte snackliefhebbers is dit soepje misschien wel een gat in de markt. Toch zijn er genoeg mensen die even twee keer moeten nadenken over dit bijzondere gerecht. Volgens het restaurant is de frikandellensoep zeker het proberen waard, aangezien het de perfecte combinatie is.

Lees ook:
Komt dit shotje frikandel-speciaal echt in de schappen?

Frikandellensoep

Nu ben je waarschijnlijk wel benieuwd welke ingrediënten er worden gebruikt voor deze bijzondere soep. Om de frikandellensoep te maken worden de frikandellen eerst gekookt en dan gepureerd. Daarna wordt de soep bereid en voor de garnering wordt er gebruikt gemaakt van frikandellenchips. Ondanks de vreemde combinatie zijn veel mensen benieuwd naar het bijzondere gerecht. Ook heeft het restaurant wel vaker aparte gerechten op de menukaart staan. Zo hadden ze ook wel eens speculaasoep met Sinterklaas, serveerde ze biersoep of Mexicaanse pannenkoekensoep. Volgens de eigenaar van het pannenkoekenrestaurant kan je tegenwoordig overal soep van maken. Daarom kwam hij op het originele idee. Durf jij deze bijzondere frikandellensoep te proeven?

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest

Must reads 👀