Food

In dit restaurant kan je een Aperol Spritz toren bestellen

aperol-spritz-toren

Het zonnetje schijnt en cocktails gaan als warme broodjes over de toonbank. Of je er nu van houdt of niet, je kan er niet om heen, de Aperol Spritz is hét drankje van het jaar. De Italianen wisten dit al jaren, maar wij zijn er ook eindelijk achter. Valt dit heerlijke drankje bij jou ook wel in de smaak? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kunt bij dit Amsterdamse restaurant een Aperol Spritz toren bestellen.

Aperol Spritz toren

Er zijn talloze varianten van deze cocktail, maar de klassieke combinatie van Aperol, prosecco en bruiswater is naar onze mening de allerlekkerste. De mix van bitter, zoet en fris is ideaal om af te koelen tijdens het warme weer. Ondanks dat er maar drie ingrediënten in de cocktail zitten, is het drankje vol van smaak en wordt vaak nog versierd met een schijfje sinaasappel. Als dit Italiaanse mixje ook een van jouw favorieten is, hebben we goed nieuws voor je. Waarom zou je er maar één bestellen, als je er ook zes achterover kan slaan?! Dit restaurant verkoopt een gigantische Aperol Spritz toren om met je vrienden te delen.

Lees ook:
Lekker verkoelend: zo maak je de lekkerste frozen aperol spritz

De Luwte

Brasserie de Luwte gaat viral op TikTok en Instagram om maar één ding, hun Aperol Spritz toren. Het Amsterdamse restaurant heeft goed ingespeeld op de populariteit van de cocktail en biedt er nu zes aan voor een mooie deal van €72. Het is niet alleen heel erg lekker, maar het ziet er ook nog eens helemaal picture perfect uit. Deel de toren met al je besties en geniet van een heerlijke middag op het terras.

Nog een leuk feitje aan deze actie, je maakt het drankje zelf klaar. Je schenkt de Aperol en prosecco in en topt het af met wat bruiswater. Zo kan je ook zelf bepalen hoe sterk je de drankjes maakt 😉

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @brasseriedeluwte