Travel

Dit resort in Griekenland geeft jou het ultieme Malediven gevoel

grieks-resort-malediven

Op vakantie gaan is een van onze favoriete bezigheden, maar is ook een hobby die veel geld kost. Voor een tripje naar de Malediven moeten we wel even sparen, toch? Nou, dit goedkope resort in Griekenland zorgt voor het ultieme Malediven gevoel.

Vliegen

Met de auto of de trein op vakantie gaan is met de huidige situatie op de luchthavens nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Afgelopen zomer kende deze crisis een piek waarbij mensen uren moesten wachten en zelfs hun vlucht mistten. Nu lijkt de situatie iets rustiger te worden en krijgen mensen enkel nog lange wachtrijen voor de kiezen. Wij hebben nu een vakantiebestemming gevonden waarvoor wij de wachtrijen overwegen te trotseren. Dit resort in Europa biedt jou namelijk alsnog die tropische ervaring waar je naar zoekt, maar waar je even niet genoeg geld voor hebt.

Resort

Volgens bezoekers blijkt dit luxueuze resort in Griekenland de nieuwe Malediven te zijn. Het verblijf bevindt zich op het water en is te bezoeken voor een redelijk lage prijs. Zeker als je de prijzen van dit resort met een tripje naar de Malediven vergelijkt. Nu je je laptop al hebt opengeklapt hoef je alleen nog maar naar Google te gaan en het volgende in te tikken: Stella Island Luxury Resort & Spa op Kreta. Het resort wordt beschreven als ‘een ervaring op de Malediven in de Middellandse Zee’, maar dan voor de helft van de prijs.

Stella Island Luxury Resort & Spa

In het Stella Island Luxury Resort & Spa zijn alle kamers voorzien van een aantal standaard dingen: een flatscreen-tv, airconditioning, een kluis, badjassen, slippers, een minibar en de roomservice die je altijd kunt bellen. Klinkt al geweldig, toch? Elke kamer is omringt door water, waardoor jij alleen maar je bed uit hoeft te rollen en je voetjes in het water kunt dippen. Natuurlijk geldt het ook voor dit resort zo, dat elke kamer een ander prijskaartje heeft. Je hebt keuze uit: Villa Private Pool, Over Water Bungalows, Premium Double Swim Up, Luxury Double Swim Up, Premium Double Pool View en Luxury Double Pool View.

Is jouw interesse al gewekt? Dan kan je boeken via deze link. Zo niet, raden we je aan nog even door de volgende foto’s te scrollen. Waarschijnlijk praat je daarna wel anders 😉

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest