Celebs

René en Annebel kiezen voor bijzonder thema tijdens bruiloft

rené annebel bruiloft

Annebel Visscher en René Spoelstra zijn al een tijdje verloofd. René vroeg Annebel namelijk ten huwelijk in de laatste aflevering van Temptation Island. In een interview met FawryNotSawry deelt het koppel al een paar details over de bruiloft.

Annebel en René

René en Annebel deden in 2022 mee aan het programma Temptation Island om hun relatie op de proef te stellen. Gelukkig heeft het koppel de ultieme relatietest doorstaan en in de laatste uitzending vroeg René zijn vriendin Annebel zelfs ten huwelijk. Hoe leuk is dat! René en Annebel zijn nu inmiddels al een tijdje verloofd en vertellen in een interview met FawryNotSawry meer details over de bruiloft.

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Zijn Shawn Mendes en Camila Cabello weer terug bij elkaar?

Trouwplannen

In het interview samen met Farja Farvardin gaan de twee tortelduifjes dieper in op hun trouwplannen. Zij laten als eerste de verlovingsring zien die René zijn geliefde heeft gegeven. Dit is inmiddels een iets luxer exemplaar, dan de ring die René tijdens het Temptation Island avontuur had gegeven aan Annebel. Na het showen van de ring vertelt het koppel hoe zij hun bruiloft het liefst zien. ”Wat we zeker weten is dat we niet in Nederland willen trouwen”, zegt Annebel. Een romantische bruiloft in Italië kunnen we echter ook niet verwachten. “Ik denk wel een beetje die Tempa-vibe”, legt René uit. Annebel maakt zelfs een grapje dat ze misschien wel de mannen-villa kunnen afhuren… ”Nee, dikke trauma”, vult Annebel aan.

René gaf aan dat het waarschijnlijk een meerdaags huwelijk gaat worden. “Het lijkt ons wel heel mooi om met een kleine groep, familie en echte vrienden, om dat in het buitenland te doen.” In Nederland willen ze echter een groot feest geven aan familie en vrienden uit hun hele kring.” Wanneer Fawry vraagt over een eventuele realityserie over de bruiloft, antwoord René: ”Wie weet.” OMG!

Beeld: Instagram: @annebelvisscher

Must reads 👀