Films & Series

Ein-de-lijk! Dit is de releasedatum van Ginny & Georgia seizoen 2

ginny-georgia-releasedatum

Dankzij Netflix gaan we ons de komende tijd zeker niet vervelen! Eerst Emily in Paris bingen en dan deze heerlijke serie. Netflix heeft namelijk ein-de-lijk de releasedatum van Ginny & Georgia eindelijk bekend gemaakt!

Releasedatum

Meestal is de releasedatum van een serie wel al een hele tijd bekend voordat het daadwerkelijk op Netflix te zien is. Bij het tweede seizoen van Ginny & Georgia is dit niet het geval. Misschien omdat de fans al bijna 2 jaar (!) wachten op een vervolg, dus het werd ook wel eens tijd.

Het wachten is nu dan ein-de-lijk voorbij! Netflix maakt doormiddel van een aantal eerste beelden bekend dat de releasedatum van het tweede seizoen van Ginny & Georgia op 5 januari 2023 is. Er is helaas dan nog geen trailer uitgekomen, maar door deze vier foto’s krijgen we alvast een sneak peek van het nieuwe seizoen.

View post on Twitter

Lees ook:
Finally! Netflix deelt de trailer van Emily in Paris seizoen 3

 

Ginny & Georgia

In de heerlijke komedie-drama Ginny & Georgia volgen we moeder en dochter die verhuisd zijn naar New England. Ginny is nog niet eens 15 jaar oud, maar gedraagt zich vaak meer volwassen dan haar moeder Georgia. Samen met haar gezin is Georgia terug verhuist naar haar geboortestad, om hier een nieuw, normaal leven op te bouten. Maar natuurlijk gaat dit niet altijd zoals gewenst, tot de ergernis van Ginny.

Aan het einde van het eerste seizoen zagen we in de cliffhanger dat Ginny erachter kwam dat Georgia haar stiefvader Kenny heeft vermoord. Dit deed de moeder natuurlijk alleen maar uit beste bedoelingen, maar hoe zou Ginny hierop reageren? Het is in ieder geval zeker dat de moeder-dochter band enorm op de proef wordt gesteld in het nieuwe seizoen. Wij zijn benieuwd!

Beeld: netflix

Must reads 👀