Films & Series

Madelyn Cline verklapt de release datum van Outer Banks: ‘Oh no!’

outer-banks

Goed nieuws voor de fans, iets minder goed nieuws voor de productie van Outer Banks! Madelyn Cline heeft haar mond voorbij gepraat en heeft de release datum van het nieuwe seizoen Outer Banks verklapt!

Verklapt!

De fans hebben er maandenlang opgewacht en het moment is dan eindelijk hier. We weten vanaf welke datum het nieuwe seizoen van Outer Banks te zien is! Niet omdat Netflix het nieuws naar buiten heeft gebracht, maar omdat Madelyn Cline per ongeluk de release datum aan een journalist heeft verklapt! Oh no! De actrice die Sarah speelt in de serie werd op de filmpremière van ‘Glass Onion A Knives Out Mystery’ geïnterviewd en nadat ze vertelde over de opnames, floepte de datum er zo uit. Oeps!

Lees ook:
Zien! Netflix deelt trailer van het nieuwe seizoen Outer Banks

Release datum seizoen 3

Tijdens het interview laat de actrice weten dat ze net klaar zijn met het filmen van seizoen 3. Wat ze daarna aan de journalist vertelt dringt later pas tot Madelyn door. “Het is onderweg. Op 23 februari…”, gaat ze verder, totdat ze onderbroken wordt. “Nee!”, schreeuw iemand die naast haar staat. Madelyn begrijpt de persoon verkeerd en vraagt “De 22ste?” Het duurt eventjes, maar ineens beseft ze dat ze de release datum nog helemaal niet had mogen vertellen. Whoopsie!

Met een geshockeerde blik kijkt Madelyn recht in de camera en roept ze “Oh nee!” De actrice gebaart naar de journalist dat ze stopt met het interview en maakt een ‘shushhh’ gebaar. Degene die haar net onderbrak roept nog: “Volgend jaar!”, waarna Madelyn zegt: “Ik ga er nu vandoor.” Dat is misschien ook wel beter, voordat ze nog wat geheimpjes van Netflix verklapt!

View post on TikTok

Beeld: netflix

Must reads 👀