Films & Series

Yes! Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van You te zien

nieuwe-seizoen-you

Afgelopen weekend heeft Netflix de trailer gedeeld van seizoen vier van de hitserie ‘You. Seriemoordenaar Joe Goldberg is terug voor een nieuw denderend seizoen, maar dit keer als Professor Jonathan!? Wij kunnen niet wachten!

Joe in Londen

In de gloednieuwe trailer van ‘You’ stelt Joe zich voor als Professor Jonathan Moore. Hij heeft een lichte metamorfose gehad en begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Hij start dit nieuwe leven in Londen, Engeland. Je hoort Joe beloven dat hij zijn ‘buitenschoolse activiteiten’ strikt professioneel gaat houden. Dit houdt natuurlijk niet lang stand en wij verwachten een seizoen vol spanning en misdaad.

Lees ook:
Zien! Netflix deelt trailer van het nieuwe seizoen Outer Banks

Watch on YouTube

De cast

In de trailer worden allerlei nieuwe personages aan ons voorgesteld. We zien ook een bekend gezicht van seizoen 3 terug. Marianne, gespeeld door Tati Gabrielle, is aan het einde van seizoen 3 ontsnapt van Joe. Hij werd in dit seizoen verliefd op haar en op de Joe manier natuurlijk compleet obsessed.  Je ziet in de trailer een nieuw personage genaamd Nadia, gespeeld door Amy-Leigh Hickman. Ook word Ed Speelers geïntroduceerd als Rhys, de nieuwe collega van Joe. Wellicht een nieuwe vriendschap, of een nieuwe vijand? Time will tell!

Release datum seizoen 4

Helaas is het nog heel eventjes wachten op het nieuwe seizoen van You. Gelukkig is dit het wachten waarschijnlijk helemaal waard. Het eerste deel van seizoen 4 komt uit op 10 februari 2023, en het tweede deel komt 10 maart 2023. Nog heel even geduld dus, en dan kunnen we weer genieten van Joe Goldberg, onze favoriete creep.

Must reads 👀