Love

Wil je weten! Déze relatiegoals maken jou nóg gelukkiger

relatiegoals

Als het om relatiegoals gaat, denk je gelijk aan jaloersmakende Instagramfoto’s van de meest schattige koppels. Dát willen wij ook. Maar naast perfecte foto’s van jou en je liefje hand in hand, zijn er nog veel meer goals om na te streven. Als je lover de hele dag vrij neemt om voor je te zorgen als jij ziek bent bijvoorbeeld. Hier zijn de 10 relatiegoals om jou en je liefje nóg gelukkiger te maken. Lees snel verder.

We vertellen jou de 1o relatiegoals die jou nóg gelukkiger maken

Voor elke relatie gelden andere regels, maar deze 10 goals zullen je hoogst waarschijnlijk heel gelukkig maken

1. Naast elkaar zitten zonder dat je persé iets hoeft te zeggen

Het fijne aan een relatie is dat je je helemaal op je gemak voelt. Je hebt niet steeds de behoefte om de stilte op te vullen. Jullie kunnen bij elkaar zijn, maar toch allebei je eigen ding doen. De één leest een boek terwijl de ander zijn favoriete serie kijkt, niks mis mee. Dit is natuurlijk niet zo bij elke date, maar jullie begrijpen het. 😉

2. Niet het gevoel hebben dat je seks moet hebben wanneer je elkaar ziet

Het is superleuk, spannend en fijn, maar het draait in een relatie niet alléén om de seks. Het is een belangrijk deel, maar het hoeft echt niet altijd te gebeuren als je samen bent. Het is fijn als je op het punt komt dat je niet meer het gevoel hebt dat het toch echt hoort als je je liefje ziet. Je doet het alleen als je er zin in hebt.

3. Elkaar op de hoogte brengen als je iemand knap vindt, zonder ruzie of een boze partner achteraf

Als je in een relatie zit, betekent het niet dat je geen andere mensen aantrekkelijk mag vinden. Als je dit gewoon tegen elkaar zegt en je reageert normaal, zit het zeker wel goed met je relatie. Reageert de ander heel gepikeerd is het misschien fijn om erachter te komen waar die boze gevoelens vandaan komen. Misschien is het wel een onuitgesproken onzekerheid en kan je je liefje gerust stellen dat zorgen nergens voor nodig zijn.

4. Een troetelnaam voor elkaar hebben die niemand anders kent

Jullie hebben voor elkaar een troetelnaam bedacht die een stuk origineler is dan ‘schatje’ of ‘lieverd’. Hoe tenenkrommend het voor andere mensen ook mag zijn, jullie zeggen gewoon dingen zoals ‘poepeschetekontje’ of ‘zonnetje van me’. Laat het de rest maar niet horen…

5. Als je ouders gek zijn op je wederhelft, en andersom

Wel zo fijn als het gezellig blijft op die familiedag of verjaardag. Als je ouders hem/haar of hun aardig vinden ben je al goed op weg. Zo zeggen ze altijd: je schoonouders heb je niet voor het uitkiezen!

6. Als je alleen kan zijn met zijn of haar moeder zonder dat je het liefst door de grond zakt

Als je met je schoonfamilie tijd door kan brengen zonder dat je liefje erbij is heb je het goed voor elkaar. You’re in girl.

7. Niet constant de behoefte hebben om je liefdesleven op internet te posten

Het liefst schreeuw je van de daken hoeveel je van je lover houdt. Niks mis mee. Maar probeer je elke dag aan iedereen duidelijk te maken hoe geweldig je relatie is, lijkt het alsof je het een en ander moet compenseren. Het gaat om jullie tweetjes, niet om wat de buitenwereld daarvan vindt.

Lees ook
Deze zes fouten maken we allemaal tijdens het begin van een nieuwe relatie

8. Je laat je telefoon gewoon liggen als je even weg bent

Bang dat je lover uit jaloezie door je telefoon gaat neuzen? Hell no. Jullie vertrouwen elkaar volledig en het is nergens voor nodig om wantrouwen te hebben.

9. Als hij of zij je een complete ‘weirdo’ noemt

En hij of zij het op een manier zegt alsof dit het grootste compliment is wat iemand je maar kan geven. Je hebt elkaar dus ook op jullie gekste momenten gezien, omdat jullie 100% jezelf kunnen zijn. Zo lief!

10. Stappen met vriendinnen zonder tientallen berichten te ontvangen met de vraag wat je allemaal aan het doen bent

Het is niet erg aantrekkelijk of charmant als je partner je constant aan het appen is tijdens je girls night out. Wat wel fijn is, is als hij of zij je lekker een avondje met je vriendinnen gunt en aan het einde van de avond vraagt hoe het was en of je veilig thuis bent. Dit geldt trouwens ook andersom ;). Als je elkaar de ruimte geeft om dit soort dingen te doen gaat je relatie helemaal steady.

Beeld: pinterest