Love

Op déze 4 manieren verandert jullie relatie als jullie gaan samenwonen

samenwonen-relatie

Het is tijd voor een nieuwe stap in jullie relatie. Jullie gaan samenwonen! Super leuk natuurlijk, maar toch stiekem ook wel spannend. Er zullen veel dingen veranderen in jullie relatie als jullie gaan samenwonen. Dit is wat je allemaal kunt verwachten!

Samenwonen verandert jullie relatie op deze 4 manieren

Samenwonen is een grote stap. Er zijn veel leuke dingen waar jullie je op kunnen richten, maar je moet wel goed nadenken over de gevolgen. Het is nogal een uitdaging. Hier kan je lezen wat jou allemaal te wachten staat.

Alles wordt nu een groepsbeslissing

Alles wat je wil doen moet je overleggen met je partner. Ben jij van plan om boodschappen te doen, laat het weten aan je partner. Wat gaan jullie eten? En wie zorgt voor de hond als jij van huis bent? Allemaal dingen om rekening mee te houden.

Geen privacy

Het klinkt niet echt vanzelfsprekendheid maar je hebt echt zero privacy. Niet in de slaapkamer en zelfs niet op de wc. Je kan niets meer voor jezelf houden. Je woont nu met je liefje en daarom hebben jullie samen besloten om alles te delen.

Wie doet welke klusjes?

Wie ruimt de vaatwasser in, wie laat de hond uit en wie doet de boodschappen? Hier zullen zeker irritaties bij komen kijken, maar ja, daar is niets aan te doen. Je kan bijvoorbeeld wel een schema maken wie welk klusje op welke dag doet. Verder kan je over alles praten.

Lees ook
Echt waar! Hoe langer je single bent, hoe leuker je volgende relatie

Jullie worden intiemer

Jullie delen nu echt alles samen. Niet alleen maar jullie liefde, maar ook jullie huis. Jullie slapen nu elke avond in hetzelfde bed, dit zorgt ervoor dat jullie veel intiemer worden. Dit is dan weer een voordeel aan dat samenwonen. Er zijn soms wat minpuntjes als het gaat over het samenwonen. Maar al met al gaan jullie allebei een nieuwe fase in jullie leven tegemoet. Logisch dat jullie allebei moeten wennen!

Beeld: netflix