Travel

De beste deals: boek je reizen juist níét tijdens Black Friday

reizen-black-friday-deals

Alle reisliefhebbers, globetrotters en avonturiers opgelet! Dit is de beste tijd om je volgende reis, vakantie of weekendtrip te organiseren. Maar let wel goed op, want je moet dus níét op Black Friday boeken! Dan mis je de allergrootste deals en kortingen. Je kan het beste nog een paar daagjes wachten en dit is waarom.

Black Friday deals

Sinds het begin van deze maand maken we ons al klaar voor 24 november. Dé dag van de beste deals, kortingen en grootste sales. We hebben het natuurlijk over Black Friday. Je hebt je wishlist waarschijnlijk al klaarliggen en alle tabs van je favoriete winkels openstaan op je laptop. Tijdens deze Amerikaanse feestdag bieden allerlei verschillende winkels producten aan voor de laagste prijsjes. Van elektronica en accessoires voor in huis tot aan skincare, beauty en de mooiste kledingstukken. Tegenwoordig is Black Friday niet maar één dag, maar het lijkt alsof het de hele maand november heeft overgenomen. Black Week, Cyber Monday, noem het maar op! En wij zijn hier om er nóg een dag aan vast te plakken. Want waarom zou je alleen je garderobe aanvullen tijdens deze grote aanbiedingen, als je ook een volgende girls trip werkelijkheid kan maken? Boek je reizen niet óp Black Friday, maar scoor de beste deals op de dagen erna.

Reizen met flinke kortingen

Een weekendje naar Lissabon of drie weken vertoeven op de witte stranden van Bali. Het kan allemaal en dat zonder al ons geld over de balk te smijten. De prijzen van vliegtickets en de leukste hotels zijn na de corona periode door het dak gegaan. We willen er allemaal op uit en ontsnappen aan het druilerige weer in Nederland. Gelukkig voor ons komt Black Friday eraan en kunnen we voor de helft van de prijs onze vakanties boeken. Maar is dit wel de juiste dag om de pinpas te trekken?

Hoewel je op Black Friday dus al flinke kortingen op reizen en goede deals kan scoren, is het beter om nog een paar dagen te wachten. Op de maandag en dinsdag na 24 november, is alles namelijk nog veel goedkoper. TikTokker Sophia legt het aan haar volgers uit. Op Cyber Monday en de dag erna, kan je dus nog betere prijzen krijgen voor vliegtickets, hotels of Airbnbs en huurauto’s. Basically alles wat te maken heeft met je volgende vakantie. Nog eventjes geduld dus!

View post on TikTok

Nog meer budget advies

TikTokker Sophia weet als geen ander waar je de beste deals kan scoren. Daarnaast deelt zij op haar account nog veel meer budget advies. Door haar weten duizenden mensen hoe je gratis een Apple-oplader kan scoren en waar we de allergoedkoopste boodschappen kunnen doen. Superhandig dus en zo houd je weer bakken met geld over om leuke dingen mee te doen.

View post on TikTok

Beeld: instagram @noordegroot