Travel

Wil je weten! Dit zijn dé reistrends van 2022

reistrends-2022

Nu het weer zomervakantie is, gaan veel mensen weer op reis. Tijdens onze reis zien we dan het liefst zo veel mogelijk verschillende plekken. Daarom hebben we de reistrends van 2022 voor je op een rijtje gezet.

Deze zes prachtige reisbestemmingen zijn he-le-maal trending deze zomer

Heb jij je koffers al gepakt?

Novi Sad

Novi Sad ligt in het noorden van Servië en is misschien niet de eerste vakantiebestemming waar je aan zou denken. Toch is het een geweldige plek om te bezoeken! Het is één van de Culturele Hoofdsteden van Europa, en daarmee een geweldige plek voor toeristen. Daarnaast zijn er veel leuke barretjes, is er een zandstrand, wordt er iedere zomer het festival ‘’Exit’’ gehouden, en er zijn vaak leuke evenementen en tentoonstellingen. Deze plek heeft dus zeker het potentieel om een populaire vakantiebestemming te worden!

De tekst gaat verder onder de foto

Antarctica

Antarctica is niet de allergoedkoopste optie, maar het is zeker een plek die je minstens één keer in je leven moet hebben bezocht. De natuur en het wildlife daar is echt prachtig, en dit is zeker een bestemming die een plekje op je bucketlist verdient. Alleen denkt je portemonnee daar misschien anders over. Een vliegticket kost namelijk zo’n €400 per persoon. Even goed sparen dus, en dan kan je deze droom waarmaken!

De tekst gaat verder onder de foto

Nagoya

Als je denkt aan Japan denk je waarschijnlijk snel aan Tokio of Kyoto, maar Japan heeft nog zoveel andere mooie plekken! Nagoya is daar een van, en deze stad moet je zeker bezoeken. Met prachtige tuinen, heerlijke restaurants en Shinto-heiligdommen verdient ook deze bestemming een plekje op jouw bucketlist. Ga je in de herfst? Dan hebben we nog meer goed nieuws! Deze herfst opent Ghibli Park namelijk zijn deuren. Dit wordt het grootste animatie park ter wereld! Het wordt gebaseerd op vijf Ghibli-films én er komt een restaurant dat gebaseerd is op Spirited Away. Gaaf!

De tekst gaat verder onder de foto

Brazilië

Brazilië is dé perfecte reisbestemming als je alles in één keer wil: prachtige natuurgebieden waarin je urenlang kan wandelen, grote steden, heerlijk eten (en geweldige drankjes, natuurlijk), cultuur en de zee. Dit wordt dan ook een steeds populairder gebied; boek dus snel je vlucht voordat het er barst van de Nederlanders ;).

De tekst gaat verder onder de foto

Egypte

Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen, toch? Egypte is een prachtig land dat barst van de cultuur. En nog een voordeel voor de najaar-reizigers: vanaf november zal waarschijnlijk het Grand Egyptian Museum in Caïro openen, waar de schatten van de tombe van Toetanchamon voor het eerst ooit tentoongesteld zullen worden! Als je dit interessant vindt, móét Egypte op je travel list staan!

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
Pack your bags: vanaf nu kun je voor €9 door heel Duitsland reizen!

Noorwegen

En last but not least een bestemming die iets dichterbij huis is: Noorwegen. In Noorwegen kun je alles vinden wat je nodig hebt: het land heeft namelijk prachtige steden waar je een geweldige vakantie kan beleven. Ook heeft Noorwegen mooie natuurgebieden waar je kan wandelen. Ook is het er niet bloedheet, wat perfect is voor de mensen die eigenlijk niet zo van de hitte houden! Noorwegen is dus echt onmisbaar op jouw travel bucketlist.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀