Lifestyle

5 redenen waarom het niet erg is om alvast in de kerststemming te komen

redenen-kerststemming

Halloween is nog maar net voorbij, maar de inkopen voor de feestdagen zijn al begonnen. Sommigen vinden het echter nog te vroeg voor de kerststemming terwijl wij juist genoeg redenen zien om alvast in de kerststemming te komen.

1. Kerstfilms

Volgens de streamingdiensten zijn er al redenen genoeg om in de kerststemming te komen. Bijna wekelijks worden verschijnen er al lekkere zoetsappige kerstfilms die wij sowieso allemaal gaan kijken.

2. Starbucks holiday menu

Starbucks kan heel goed inspelen op de verschillende seizoenen. Wanneer Starbucks het dus tijd vindt om zich gereed te maken voor kerst, moeten wij dat ook doen. De keten is nu alweer terug met het Starbucks holiday menu waarin je kan kiezen voor de geliefde Toffee Nut Latte of voor een Gingerbread Latte. Delicious! 

3. Mariah Carey

Geen kerst is compleet zonder een Mariah Carey moment. Zij is namelijk de queen of Christmas. En als Mariah Cary zegt dat het tijd is om alvast in de kerststemming te komen, dan doen we dat ook. Op Instagram plaatste de zangeres een filmpje waarin ze duidelijk maakt dat zij al uitkijkt naar kerst. We zijn blij dat je het opbiecht Mariah, wij kunnen namelijk ook niet wachten!

View post on Instagram
 

4. Versieringen in de stad

Een stad feestdag klaar maken is aardig wat werk. Niet gek dat verschillende steden daarom al druk bezig zijn om de allereerste versieringen op te hangen. Op vele plekken hangen al mooie lampjes en feestelijke versieringen. Is natuurlijk raar als er in de straten al lampjes hangen, maar nog niet in je huis. Genoeg reden om de versieringen uit de schuur te pakken.

Lees ook:
Waarom het oké is om nu al een kerstboom in huis te halen

5. Kerstshows

De vele kerstshows die je deze maand al kan bezoeken zijn het laatste signaal dat het niet erg is om al in de kerststemming te komen. Overal in het land maken kerstshows ons al lekker met gezellige liedjes, glinsterende versieringen en feestelijke maaltijden. Heb jij er al één bezocht?

Beeld: pinterest