Love

Dit zijn de redenen waarom de knapste meiden juist vaak single zijn

knapste-meiden-single

Ben jij al lange tijd vrijgezel en vindt je het maar gek dat er steeds niemand op je afstapt? Dan kan dat best zijn omdat je eigenlijk gewoon heel knap bent. Want het zijn vaak de knapste meiden die nog single zijn. Wij leggen je uit hoe dit zit. 

1. Mensen durven niet op je af te stappen 

De kans is groot dat als jij een hele knappe meid bent, mensen het moeilijker vinden om op je af te stappen. Hoogstwaarschijnlijk zien ze jou wel staan tijdens het uitgaan en kunnen ze hun ogen niet van je afkrijgen. Helaas durven ze niet en ga jij zonder social media-accounts naar huis.

2. Ze denken dat je een relatie hebt

‘Zo’n mooi meisje moet haast gewoon bezet zijn. Misschien is ze net vrijgezel of heeft ze een vaste relatie’. Daarnaast is knap voor mensen soms al een teken dat je ‘bezet’ bent. Maar dat is wat mensen vaak denken… Meestal is dit helemaal niet waar en ben jij gewoon single for life.

3. Je bent niet snel onder de indruk van iemand

Ben jij niet zo snel onder de indruk van iemand die jij ontmoet? Dan ben jij zelf waarschijnlijk een beetje kieskeurig. Leuke meiden zoeken vaak iemand die pretty is, misschien wel even knap zodat jullie met elkaar op hetzelfde level zitten. Daarnaast moet het innerlijk ook nog mee zitten. Alleen deze mensen zijn meestal totaal onvindbaar…

4. Je hebt niemand nodig

Ben jij wel een tikkeltje zelfstandig? Waarschijnlijk richt jij je als knappe vrouw gewoon even op jezelf. Jij hebt geen lover nodig om jouw doelen te bereiken. Jij hebt trouwens al genoeg om bij te houden: vriendinnen, een leuke job en je geweldige familie.

Beeld: pinterest

Must reads 👀