Lifestyle

5 redenen waarom je met je vriendin een cocktailavond moet houden

redenen-cocktailavond

Cocktails zijn toch wel tricky, but good. We bedoelen, ze smaken naar ranja, maar er zit toch alcohol in. Hieronder staan 5 redenen waarom jij en je bestie(s) weer eens een cocktailavond moeten organiseren.

1. Lange zomeravonden met cocktails

Het wordt weer wordt beter en dus tijd om heerlijk lang in de tuin te zitten. Cocktails kunnen op zo’n lekkere warme zomeravond natuurlijk niet ontbreken. Maak er wat tapashapjes bij en jullie avond is perfect. Of natuurlijk lekker ’s middags. Niks moet, maar alles mag.

2. Je hebt meteen weer iets op de planning staan

Hoe leuk is het überhaupt dat je weer iets af kan spreken. Het wordt beter weer dus je kan lekker buiten zitten en vanaf 28 april mag je twee vriendinnen thuis ontvangen. We geven een tip mee: spreek gelijk een datum af, anders komt er weer niets van dames.

3. Je moet de roddels bijwerken

Je spreekt nu misschien minder met elkaar af en daardoor lijven de roddels liggen. Spreek weer eens met je vriendin af onder het genot van wat cocktails om die roddels aan elkaar te vertellen.

4. Het is gewoon lekker

Is er een reden nodig om cocktails te drinken? Eigenlijk niet. Er zit ergens op de wereld wel een vijf in de klok. Let’s go and make some cocktails girl. Wij zijn vooral fan van de Tequila Sunrise!

Lees ook:
Wow! Zo veel calorieën zitten er in jouw favoriete drankje

5. Je kan de cocktails zelf maken

Het is toch heerlijk om even bezig te zijn en je eigen barvrouw te spelen? Je kan deze drankjes ook zo sterk maken als je wil. Dat is nog een voordeel van je eigen cocktails maken. Als je de drankjes nu toch zelf gaat fixen, check dan hier het artikel over hoe je zelf cocktails maakt.

Beeld: pinterest