News

Dit is de reden dat de B&B van Joy te koop staat

b&b-vol-liefde-joy

Gisteren kwamen we met het nieuws dat de B&B van Joy in Málaga te koop staat. Het was nog onduidelijk wat hiervoor de reden was, maar de B&B Vol Liefde-kandidaat heeft daar nu op zijn eigen website meer duidelijkheid over gegeven.

B&B Vol Liefde

We hadden niet verwacht dat Joy zijn prachtige bed and breakfast nu al te koop zou zetten. Het verbaasde ons dan ook dat we deze op de website van Idealista zagen. De 26-jarige ondernemer doet dit seizoen mee aan B&B Vol Liefde. Hij probeert daar de vrouw van zijn dromen te vinden die samen met hem wil wonen op Mount Joy, zoals hij de berg naar zichzelf heeft vernoemd. Op zijn eigen website deelt hij nu de reden dat hij zijn B&B te koop heeft gezet.

Te koop

“Mijn droom, Mount Joy, is nog steeds springlevend en zal voor het grootste deel van de B&B’s niet veranderen”, laat hij weten op zijn website. Ook meldt hij dat er zelfs nieuwe verblijven bij zullen komen op de berg. “Deze verblijven zijn dan ook absoluut niet te koop gezet en zullen een warm welkom bieden aan onze gasten die op bezoek willen komen naar onze plek waar je je creativiteit kwijt kan en jezelf kan herontdekken”, aldus Joy.

Maar de andere verblijven die we hebben kunnen zien in B&B Vol Liefde staan dus wel te koop. Deze heeft Joy samen opgebouwd met een goede vriend van hem. “Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze wegen te scheiden, wat heeft geleid tot de verkoop van deze drie stays. Het is een beslissing die met gemengde gevoelens komt, maar soms is het genoodzaakt om een nieuw hoofdstuk te openen in een boek”, schrijft hij.

Lees ook:
Kijkers B&B Vol Liefde grappen op Twitter over dit bijzondere moment

Mount Joy

Gelukkig is Joy nog lang niet klaar met zijn project en zal het idee Mount Joy wel blijven bestaan. “Het streven naar het creëren van een prachtige plek waar mensen kunnen ontspannen en kunnen genieten van de magie van “Mount Joy” blijft onverminderd voortbestaan. We werken hard aan de afrondingen van de nieuwe verblijven en hopen jullie binnenkort te verwelkomen in een warm en gastvrij bad op onze berg “Mount Joy””, laat hij weten. Wij zijn erg benieuwd naar de nieuwe verblijven.

Beeld: b&b vol liefde