Astrologie

Dit is jouw red flag in een relatie volgens je sterrenbeeld

red-flags-sterrenbeeld

Vind je het lastig om een relatie te laten werken en kom je er maar niet achter waardoor het komt? Het kan te maken hebben met je sterrenbeeld of die van je partner! Dit is jouw red flag in een relatie op basis van je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

Zoals we allemaal weten hebben de meeste Rammen een vurig en pittig karakter. Daarom heeft de red flag van dit sterrenbeeld ook alles te maken met hun opvliegendheid in een relatie. Jij staat altijd aan en deinst nooit weg van een confrontatie. Het lijkt wel alsof je op zoek bent naar discussies en ruzies. Dit is natuurlijk niet fijn voor jouw partner (en ook niet voor jezelf!).

Probeer jezelf te kalmeren wanneer je merkt dat je gevoelens hoog oplopen. Stap even uit de kamer en als het dan toch uitkomt op ruzie: keep it cool! Met schreeuwen los je niets op, dus praat duidelijk over jullie gevoelens en dan kom je er wel uit.

Stier | 20 april – 20 mei

Net zoals een echte stier, is dit sterrenbeeld erg koppig en steken zij graag hun hielen in het zand. Als een Stier het ergens niet mee eens is, zal zijn of haar mening ook niet veranderen. Alle relaties hebben compromissen nodig om te kunnen werken. Geef soms dus toe dat de ander een goed punt heeft of zet je eigen mening even aan de kant.

Is je partner een Stier? Laat je niet meeslepen in een onnodige discussie en laat hen weten dat ze best wat meer flexibel mogen zijn in een relatie. Als je ze erop aanspreekt (in plaats van er vól tegenin gaan), zijn ze eerder geneigd om hun zin los te laten.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Een gezellige Tweelingen houdt niet alleen van lekker kletsen, maar daar hoort helaas ook heel wat geroddel bij. Ze zijn altijd (onbewust) op zoek naar de nieuwste juice en spelen dit graag door aan hun vrienden en vriendinnen. Dit kan heel onschuldig zijn, maar soms komen hier nog wel eens problemen van.

Het grootste stereotype van dit sterrenbeeld is dat ze twee gezichten hebben. Je weet nooit 100% of je ze kan vertrouwen en het is lastig te peilen of ze je nu wel écht leuk vinden. Misschien wordt het eens tijd dat iemand hen confronteert met dit gedrag en dan zullen ze vast de hint een keer oppikken.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Een Kreeft heeft letterlijk en figuurlijk een harde schelp. Waar mensen met dit sterrenbeeld voornamelijk heel lief en zorgzaam zijn, hebben zij in een relatie ook zeker een duidelijke red flag. Bij een kleine tegenslag of drempel, kruipen ze terug in hun veilige schelpje en kan het soms lang duren voordat je weer wat van ze hoort. Ze vermijden het liefst de confrontatie en laten niets van zich weten.

Dit doen ze niet om jouw gevoelens pijn te doen, maar om hun eigen hart te beschermen. Heb je een kleine ruzie gehad met een Kreeft? Onderneem dan de eerste stap om het uit te praten of begin over een ander onderwerp. Zo kruipen ze vanzelf weer bij je terug.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Het sterrenbeeld Leeuw staat bekend om de liefde voor zichzelf, dit heeft dan ook alles te maken met hun red flag in een relatie. Ze plaatsen hun eigen behoeftes boven die van hun partner en daar kan nog wel wat wrijving door ontstaan. Je lover moet zich continu op jou aanpassen. Je wederhelft vindt het vast niet erg om zijn of haar agenda zo nu en dan aan te passen, maar onthoudt dat zij zelf ook een eigen leven hebben.

Daarnaast zijn Leeuwen ook vaak uit op complimentjes. Ze staan graag in het middelpunt en horen het liefst heel de dag door wat er ‘oh zo goed’ aan hen is. Wanneer zij deze liefde niet voelen van hun partner, kunnen ze erg chagrijnig worden. Ai!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn perfectionisten. Zij verwachten niet alleen van zichzelf het beste, maar hun ook van hun partner. Deep down weten ze dat dit niet realistisch is, maar ze laten zich vaak meeslepen in hun eigen verzonnen ideaal beeld. Dit kan er uiteindelijk zelfs voor zorgen dat een Maagd het uitmaakt met hun lover, omdat zij niet opleven tot al zijn of haar eisen.

Als Maagd is het goed om te beseffen dat niemand perfect is. En focus vooral op de dingen die je wél leuk vindt aan iemand. De kleine gebaren kunnen een groot verschil maken!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Elke week ga jij op meerdere dates en elke maand heb je een nieuwe ‘ware liefde’. Herken jij jezelf hier in, Weegschaal? Jij houdt van iedereen en voelt je al snel tot iemand aangetrokken. Je denkt hiermee snel de weg te vinden naar the one, maar helaas is niets minder waar. Doordat jij snel voor iemand valt, ben je ook gauw weer uitgekeken op deze persoon.

Probeer het eens wat rustiger aan te doen, leer de ander goed kennen en beslis na een aantal dates pas of je verder wil met diegene of niet. Don’t rush it, girl!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen is dan wel een waterteken, maar zij laten hun gevoelige kant toch liever niet zo snel zien. Vaak zit dit sterrenbeeld hoog in zijn of haar emoties, maar het liefst verdringen ze deze zó diep dat niemand er ooit bij kan. Het mysterieuze van dit sterrenbeeld is hetgeen waardoor mensen zich snel aangetrokken voelen tot hen. Maar wanneer je serieus met een Schorpioen wil worden, deinzen ze terug.

Door de sterke aantrekkingskracht van dit sterrenbeeld, hebben zij veel geïnteresseerde lovers. Toch loopt het dan al snel stuk wanneer de Schorpioen zich niet durft open te stellen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutters zijn ge-wel-dig om vrienden mee te zijn, maar denk nog maar twee keer na of je met hen ook een serieuze relatie aandurft. Ze zijn spontaan, denken niet te veel na over hun acties en houden van impulsieve avonturen. Doordat ze met hun hoofd al bezig zijn met het volgende risicovolle plan, vergeten ze een hele hoop daadwerkelijk te regelen. Denk aan een tripje weg: de vlucht is geboekt en je staat met je gepakte koffers op Schiphol, maar waar ga je eigenlijk slapen?

Hun spontaniteit zorgt voor de beste herinneringen en avonturen, maar dit kan ook een heleboel stress opleveren. Door deze eigenschappen zijn ze ook niet zo goed met geld. Ze werken hard en verdienen genoeg, maar het vliegt ook zo de deur weer uit.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Waar een Boogschutter soms op de rem mag trappen, kan Steenbok het gaspedaal niet eens vinden. Ze zijn alleen maar gefocust op hun carrière en vergeten soms dat ze ook nog een lover hebben die aandacht nodig heeft. Tijdens het organiseren van een dagje weg, zien zij alleen maar beren op de weg en is het lastig om een keer spontaan er op uit te gaan.

Als het je dan gelukt is om met een Steenbok iets leuks te gaan doen, zitten ze continu op hun telefoon of checken ze de mail. Ugh, annoying!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Ze zijn slim, weten waar ze het over hebben en doen er alles aan om hun punt duidelijk te maken. We hebben het natuurlijk over de Waterman. Ze zijn heel duidelijk in wat ze vinden en waarom iets een goed of geen goed plan is. Dat is superfijn in een partner, als je zelf niet zo goed bent in het maken van plannen. Ze denken heel rationeel, maar vinden het daardoor wel lastig om over hun gevoelens te praten.

Dit luchtteken denkt met hun hoofd en zullen nooit dromen van iets onmogelijks. Even fantaseren over de ideale toekomst zit er bij hen niet in. ‘Volg je hart’ is een uitspraak die je hen maar weinig hoort zeggen.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Recht tegenover de rationale Waterman staat de dromerige Vissen. Zij dromen vaak weg in een fantasiewereld en hebben hele hoge verwachtingen van het leven. De grote red flag van dit sterrenbeeld in een relatie is dan ook dat ze snel teleurgesteld in je zullen zijn. Dit komt niet door jou, maar doordat Vissen denken dat hun liefdesleven een sprookje moet zijn.

Daarnaast hebben ze ook altijd de allergrootste plannen, maar maken deze bijna nooit werkelijkheid. Omarm je fantasie en creativiteit, maar probeer wel met twee benen op de grond te blijven staan. Gebruik ze juist om je doelen te bereiken!

Beeld: instagram @valentinaferragni