Food

Yummy: zo maak je een overheerlijk roze koek shotje

Roze koek shotje

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel lekkere shotjes waar je zeker geen nee tegen kan zeggen. Ook nu is er weer een nieuw shotje die smaakt naar overheerlijke roze koeken. Dit bijzondere roze koeken shotje wil je zeker eens een keer proberen.

Roze koek shotje

Ben jij echt helemaal fan van roze koeken? Dan is dit zoete shotje echt iets wat je wil uitproberen. Er is nu namelijk een heerlijke mix die precies smaakt naar roze koeken. Het shotje is dan ook echt onweerstaanbaar lekker. Voor een roze koek shotje heb je maar weinig ingrediënten nodig en hij is binnen no-time klaar. Het shotje is onwijs leuk om samen met je vriendinnen te maken op een gezellige girlsnight.

Ingrediënten

  • Rocketshot Pink
  • Koekie likeur
  • Benodigheden: barspoon of lepel

Lees ook:
Recept! Zó maak je een overheerlijk White Chocolate Bueno shotje

Aan de slag!

Als je alle ingrediënten in huis hebt gehaald, dan kan je gaan beginnen met het maken van je roze koek shotje. Natuurlijk heb je eerst een paar shotglaasjes nodig. Giet vervolgens de Koekie likeur in het shotglas tot ongeveer de helft. Doe daarna de Rocketshot Pink erbij met een barspoon of lepel, zodat de roze drank er mooi bovenop blijft liggen. En voilà! Je shotje is ready om gedronken te worden. Het shotje heeft niet alleen de lekkere smaak van roze koek, maar ziet er ook nog eens amazing uit! Wat wil je nog meer ;-)? Proost!

Watch on YouTube

Beeld: Pinterest

Must reads 👀