Food

Yummy! Dít is het recept voor heerlijk Pornstar Martini ijs

pornstar-martini-beignets

Droom jij al helemaal weg bij de gedachte van een heerlijke zomervakantie? Dan hebben wij het perfecte recept voor jou! Geniet alvast van wat voorpret en maak dit zomerse Pornstar Martini ijs. Yummy!

Pornstar Martini ijs

De warmere dagen komen langzamerhand deze kant op. Als het zonnetje schijnt krijgt iedereen toch spontaan zin in een lekker ijsje? Wij in ieder geval wel! Als je liever een verfrissend cocktailtje drinkt op de warme zomer dagen, dan hebben wij goed nieuws voor je. Je hoeft vanaf nu nooit meer te kiezen tussen die twee! Door dit makkelijke recept te volgen heb jij in een handomdraai een heerlijke bak met Pornstar Martini ijs op tafel staan. Dat wordt smullen!

Je kan dit ijs maken door middel van een ijsmachine, maar dit is zeker niet noodzakelijk. We nemen je stap voor stap mee in het proces. Let er wel op dat het gebruik van alcohol ervoor kan zorgen dat het ijs een heel stuk dunner wordt. Gebruik dus niet te veel en volg netjes de hoeveelheden van het recept op, dan is jouw ijsje op z’n lekkerst!

Wat heb je nodig?

We gaan ervan uit dat jij niet in je eentje een bak met Pornstar Martini ijs opsmikkelt (maar we oordelen niet als je dit wel doet), dus dit recept is voor ongeveer vier personen.

  • 400 milliliter slagroom
  • 300 gram gecondenseerde melk
  • 50 milliliter Passoa likeur
  • 2 eetlepels passievruchten siroop
  • 1 theelepel limoensap
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 4 passievruchten

 

Lees ook:
Recept! Zó maak je een overheerlijke Dragon Fruit Mojito cocktail

Recept

Als eerste gaan we aan de slag met de slagroom. Klop de slagroom stijf en voeg hier kloppend de gecondenseerde melk aan toe. Meng vervolgens de Passoa likeur, het limoensap, het vanille-extract en de inhoud van de passievruchten door er door heen.

Heb je wél een ijsmachine? Zet het mengsel dan voor 2 uur lang in de koelkast en doe het vervolgens in de kom van de machine. Na ongeveer 40 minuten is het ijs uit de machine klaar.

Heb je géén ijsmachine? Dan werkt het net even iets anders, maar alsnog net zo makkelijk! Giet het mengsel over in een plastic bakje en plaats deze in de vriezer. Na ongeveer 5 uur is het klaar. Roep je vriendinnen bij een en genieten maar. Enjoy!

Bron: WomanlyBeeld: pinterest