Food

Recept: zo maak je een overheerlijke mimosa slush cocktail

mimosa slush

De warmere dagen komen er weer aan, dus een verkoelend drankje kan dan zeker niet ontbreken. Vooral cocktails en ijsjes zijn heerlijk tijdens een zonnige dag, dus ook nu hebben wij weer een recept gevonden perfect voor de zomer. Dit is namelijk het recept voor een overheerlijke mimosa slush.

Mimosa slush

We kunnen niet wachten op de zomer en gelukkig wordt het in ons koude kikkerlandje als een stukje warmer. Op deze zonnige dagen hoort natuurlijk ook een lekker verkoelend drankje. Daarom hebben wij een heerlijk recept gevonden, die zeker aan je eisen gaat voldoen. Deze Mimosa slush cocktail is perfect voor de warmere dagen en smaakt naar een heerlijk ijsje. Met slechts drie ingrediënten, heb jij straks het perfecte drankje om te serveren aan je vrienden.

Ingrediënten voor één cocktail

Voor deze heerlijke Mimosa Slush heb je maar drie ingrediënten nodig en wij vertellen je welke.

  • Champagne
  • 60 ml Sinaasappelsap
  • Garnering: sinaasappel schijfjes

Lees ook: 
Wil je proberen: Dit is het recept voor een heerlijke Flügel scroppino

Aan de slag!

Als je alle ingrediënten in huis hebt gehaald, dan kan je eindelijk gaan beginnen. Als eerste giet je de champagne in de ijsblokjeshouder en vries je deze in tot ze hard zijn. Doe vervolgens de champagneblokjes in de blender en giet er 60 ml sinaasappelsap bij. Zorgt dat je de ingrediënten goed door elkaar mixt, totdat het vloeibaar wordt. Giet het mixdrankje in een mooi cocktailglas en garneer het met een sinaasappel schijfje. Begrijp je nog niet helemaal wat je moet doen? Bekijk dan de video hieronder. cheers!

Watch on YouTube

Beeld: Pinterest