Food

Toe aan iets nieuws? Zo maak je een heerlijke Limoncello Prosecco

Limoncello Prosecco

Het heeft even geduurd, maar de zon gaat steeds meer schijnen. Dit betekent dat we een goed excuus hebben om vaker op het terras te gaan zitten. Je kunt natuurlijk ook je eigen zomer drankje maken en wij hebben daarom een heerlijk recept. Zo maak je een overheerlijke Limoncello Prosecco.

Limoncello Prosecco

Wij hebben het perfecte zomer drankje gevonden en je hebt maar slechts drie ingrediënten hiervoor nodig. Limoncello en Prosecco klinkt als de beste combinatie die er is en dat vinden wij ook. Jij en je vrienden zullen dit drankje heerlijk gaan vinden. Het is fruitig, verfrissend en heerlijk om te drinken als het zonnetje schijnt. Daarnaast is er ook een extra touch aan het drankje toegevoegd, namelijk een heerlijke ijssmaak. Kan je niet langer wachten met het maken van dit zomerse drankje? Lees dan snel verder! Dan vertellen wij welke ingrediënten je in huis moet halen.

Ingrediënten

Voor deze overheerlijke Limoncello Prosecco heb je maar drie ingrediënten nodig en het drankje is ook nog eens super makkelijk om zelf te maken.

  • Limoncello
  • Prosecco
  • Vanille-ijs

Lees ook:
Recept! Zó maak je zelf een overheerlijke Barbie mimosa

Aan de slag!

Als je alle ingrediënten in huis hebt gehaald, dan gaan we aan de slag! Als eerste voeg je een grote bol vanille-ijs toe in je glas. Giet de Limoncello over het ijs en vul verder aan met de prosecco. Maak het af door je glas te garneren met een schijfje citroen. Serveer het heerlijke drankje met een rietje en lepel, zodat je ook heerlijk kunt smullen van het ijs. Het drankje is helemaal ready to drink! Gooi je tuindeur open, nodig je besties uit en geniet samen van deze heerlijke Limoncello Prosecco. Cheers!

View post on Instagram
 
Beeld: Pinterest