Food

Recept! Zo maak je een heerlijke Hot Pink Chocolate cocktail

hot-pink-chocolate-cocktail

In tegenstelling tot de cocktails die we gewend zijn is deze winterse lekkernij warm. We hebben het over de Hot Pink Chocolate cocktail. De naam verklapt het al: deze is warm, roze en gemaakt met verrukkelijke witte chocolade! Wij vertellen je hoe je deze heerlijke cocktail maakt.

Hot Pink Chocolate cocktail

De Hot Pink Chocolate cocktail is in tegenstelling tot de meeste cocktails een warme cocktail! Weer eens wat anders en heerlijk tijdens een koude winterse dag. Daarnaast heeft ie zoals de naam al verklapt een schattige roze kleur. Enne, het beste van allemaal: deze heerlijk warme cocktail is super easy om te maken!

Ingrediënten

Voor één cocktail heb je helemaal niet zoveel ingrediënten nodig, namelijk:

  • 1 Flügel
  • 100 gram witte chocolade
  • 250 milliliter hete melk
  • slagroom

Hoe maak je deze heerlijke cocktail?

Ook is deze cocktail super makkelijk om te maken en daarom ook perfect voor een avondje met je vriendinnen. We leggen je stap voor stap uit wat je moet doen om het gewenste resultaat te bereiken:

  1. Doe de witte chocolade in een glas. Warm de melk apart op in een pannetje of in de magnetron. Beide opties bereiken hetzelfde resultaat.
  2. Schenk vervolgens de hete melk bij de witte chocolade en laat dit even smelten.
  3. Giet het flesje Flügel erbij en roer goed. Tenslotte hoef je de cocktail alleen nog maar af te toppen met een grote toef slagroom. Klaar is kees!
View post on Instagram
 

Beeld: pinterest