Food

Zo maak je een overheerlijke frozen peach bellini

frozen peach bellini

Zin in een heerlijke cocktail van de zomer? Dan moet je zeker gaan voor een frozen peach bellini. Deze cocktail is namelijk onwijs verkoelend en ook nog eens heerlijk om te drinken op een warme dag. Wij vertellen je hoe je deze frozen peach bellini zelf kan maken.

Frozen peach bellini

De temperaturen worden steeds hoger, dus een heerlijke verkoelend drankje kan zeker niet ontbreken tijdens deze warme dagen. Een verfrissende cocktail zou je dan al goed kunnen doen. Ga deze zomer daarom zeker voor een frozen peach Bellini. Door de fruitige smaken kom je helemaal in de zomer stemming. Ook is het drankje gemakkelijk om zelf te maken, dus wat wil je nog meer? Lees daarom snel hoe je deze cocktail zelf kunt maken en we garanderen je dat je uit blinkt tijdens je volgende cocktailparty.

Ingrediënten

  • Een cocktail shaker
  • Bevroren perzik
  • Processo of champagne

Lees ook:
Recept: zo maak je een overheerlijke mimosa slush cocktail

Aan de slag!

Als je alle ingrediënten in huis hebt gehaald, dan kunnen we gaan beginnen! Snij als eerste de bevroren perzik in klein stukjes en doe die vervolgens in de cocktailshaker. Vervolgens kan je de processo of champagne er aan toevoegen. Shake dit alles goed door elkaar en giet je cocktail over in een leuk cocktailglas. Als laatste kan je een perzikschijfje als garnering toevoegen aan je cocktail voor de finishing touch! En voilà! Je overheerlijke frozen peach bellini is klaar om gedronken te worden. Cheers! 

View post on Instagram
 
Beeld: Pinterest