Food

Must try! Het recept voor heerlijke Flügel stroopwafels met witte chocolade

flugel-stroopwafels

Een stroopwafel is een heerlijke Hollandse snack. Wat nou als je die combineert met jouw favoriete wintersport shotje, Flügel? Ja we horen zelf ook hoe vreemd dit klink, maar geloof ons het is super yummy! Wil jij deze lekker combinatie een keer proberen? Check dan snel dit recept voor Flügel stroopwafels met witte chocolade.

Recept voor Flügel stroopwafels

Ben jij geen keukenprinses, maar hou je wel van lekkere snacks? Dan moet je deze Flügel stroopwafels met witte chocola proberen. Super makkelijk en heel erg lekker. Ben jij benieuwd hoe je ze maakt? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig?

  • 4 repen witte chocolade
  • 10 flesjes Flügel
  • 10 stroopwafels
  • Discodip

Lees ook
Dit TikTok-recept voor Flügel cheesecake moet je proberen

Zo maak je het:

Giet de inhoud van de 10 flesjes Flügel in een pannetje en zet dit op laag vuur. Zorg dat het warm wordt, maar laat het goedje niet koken. Voeg geleidelijk de witte chocolade toe totdat het een roze chocoladesaus wordt. Dip de stroopwafels voor de helft in de saus en leg ze mooi op een bord. Vergeet ze niet te bestrooien met discodip! Zet het bord met de koeken in de koelkast en laat de chocolade hard worden. Na ongeveer 30 minuten is de chocolade hard en kan je de zoete snacks uit de koelkast halen. Tada, klaar zijn de super lekkere Flügel stroopwafels!

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest