Food

Dit is het recept voor een heerlijke Flügel scroppino

flügel-scroppino

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideetjes voor de volgende cocktail en ook nu hebben we weer een leuke gevonden! Flügel heeft het recept voor een lekkere Flügel scroppino met ons gedeeld en wij zijn he-le-maal obsessed.

Flügel is niet meer weg te denken

Grote kans dat je al wel eens Flügel hebt gedronken. Het zijn die kleine flesjes die we normaal gesproken op feestjes shotten, maar tegenwoordig wordt er veel meer mee gedaan! Zo worden er gekke recepten mee bedacht en zijn er al meerdere cocktails mee gemaakt. Flügel zelf heeft ook door dat hun drankje voor veel meer dan shotjes gebruikt kan worden; ze hebben namelijk het recept voor een heerlijke Flügel scroppino met ons gedeeld! En dit lekkere drankje móét je maken deze zomer.

Ingrediënten

Deze heerlijke cocktail is niet alleen superlekker, maar ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken! Hij is 100% foolproof en je hebt slechts twee ingrediënten nodig. Dit zijn de enige ingrediënten die je nodig hebt om de cocktail te maken:

  • 3 flesjes Flügel;
  • 4 bolletjes citroen sorbetijs
View post on Instagram
 

Bereidingswijze voor de Flügel scroppino

Voor deze cocktail heb je dus maar twee ingrediënten nodig en dat betekent dat hij ook super makkelijk om te maken is! Het enige wat je hoeft te doen is de bolletjes ijs in een blender te stoppen en de Flügel erbij te schenken. Zet de blender aan en laat het even blenden tot het een glad geheel is. Zodra het klaar is, kun je hem direct in je glas schenken en kun je genieten van een heerlijke Flügel cocktail! Zeker het proberen waard, dus ;).