Food

Yummy: zo maak je een lekkere felroze Barbie pasta

recept-barbie-pasta

De hype van de nieuwste Barbie film is nog lang niet over! Influencers op alle social media platformen doen er nog volop aan mee en wij zien het maar al te graag voorbij komen. Van prachtige roze outfits tot aan de lekkerste Barbie recepten. Serveer bij je volgende girl diner deze verrukkelijke Barbie pasta.

Barbie pasta

Op TikTok komen we de leukste Barbie recepten tegen. Van roze cocktails tot aan heerlijke maaltijden. Deze keer delen we met jullie het recept voor een lekkere, felroze (maar dan ook écht roze) Barbie pennen pasta. Als je van kaas houdt en zoete bietjes, dan zit je aan het juiste adres. De pasta is speciaal voor alle vega girls en heeft van zichzelf al genoeg smaak. Maar als je echt het vlees mist, kan je er altijd nog kip of stukjes spek aan toevoegen. Het water loopt ons al in de mond, laten we maar snel beginnen.

Ingrediënten

Voordat we de felroze Barbie pasta kunnen serveren aan onze besties, moeten we eerst een aantal ingrediënten in huis halen.

  • 125 gram pennen
  • 1 fijngehakte biet
  • 2 tenen knoflook
  • ¼ Fetakaas
  • Olijfolie
  • Kookroom
  • Citroensap
  • Lepeltje geroosterde pijnboompitten

Als je alle ingrediënten hebt verzameld, kunnen we beginnen. Dit recept is voor één persoon, dus als je minder gasten over de vloer krijgt moet je de hoeveelheden even aanpassen. Let’s cook!

Lees ook:
Cocktail-time: zo maak je de overheerlijke Barbie Spritz

Aan de slag!

Om te beginnen kook je de 125 gram pennen in een pan met water. Terwijl dit aan het pruttelen is, kan je beginnen aan de saus. Pak een blender erbij (of doe het in een kom en mix het met een staafmixer). Doe hier 1 fijngehakte biet in en 1/4 stuk fetakaas in. Giet hier vervolgens een scheutje olijfolie en kookroom overheen en doe er geroosterde pijnboompitten doorheen. Als laatste kneed je 2 teentjes knoflook uit en voeg je een kleine squeeze aan citroensap toe. In het filmpje hieronder wordt de saus koud bij de warme pasta gedaan, maar wij raden aan om de saus eerst een beetje op te warmen in een pan. Enjoy!

View post on TikTok

Beeld: pinterest