Films & Series

OMG! The Real Housewives of Amsterdam is op zoek naar figuranten

Celine
real-housewives-figuranten

Helaas kan niet iedereen een acteur of realityster worden, en dat is ook helemaal niet erg. Al zouden we soms toch wel een kijkje willen nemen in dat wereldje. Maar gelukkig krijgen we daar nu de kans voor! Je kunt je nu namelijk opgeven als figurant tijdens de opnames van The Real Housewives of Amsterdam. 

Je kunt nu figureren tijdens de opnames van The Real Housewives Of Amsterdam

Ga jij je opgeven?

The Real Housewives

Het leven van de housewives in Amsterdam zit vol met luxe, rijkdom en heel veel drama. We zullen in deze nieuwe serie Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky gaan volgen.

Carrièretijgers

Maar naast housewives hebben de dames ook nogal indrukwekkende carrières. Hella heeft een populair evenementenbureau en organiseert regelmatig allerlei soorten events. Susanna is Head of Art Sales and Marketing/PR. Art Dealer van kunstenaar, en tevens haar schoonbroer, Joseph Klibansky. Meer spoilers zullen we niet geven, dat moet je zelf maar gaan zien in de realityserie 😉

Lees ook
Videoland deelt mysterieuze foto van Expeditie Robinson kandidaten

Figureren

De realityserie is vanaf dit najaar te zien bij Videoland. En je kunt je dus nu ook opgeven als figurant! Multa Casting is opzoek naar dames en heren tussen de 18 en 30 jaar oud. De opnames zullen plaatsvinden op donderdag 25 augustus in de Randstad. De draaitijden zijn nog niet bekend, maar het zal gaan om maximaal twee uurtjes, is te lezen op de website. De vergoeding bedraagt 50 euro, voor dat geld willen wij ook best twee uurtjes figureren! Ga jij je ook opgeven?

Concept

Het concept van de Real Housewives bestaat al langere tijd. Er zijn inmiddels al dertig edities en ook meerdere spin-offs gemaakt. Denk hierbij aan de Beverly Hills en Dubai versie. Elke aflevering zit altijd bomvol luxe, geld en een hele hoop drama. Wij zijn benieuwd naar de Amsterdamse versie!

Beeld: real housewives of amsterdam