News

Deze Real Housewive was ooit verleidster in Temptation Island

the-real-housewives-of-amsterdam

We weten allemaal wel wie Sheila, Cherry-Ann, Susanna en Djamila zijn. Die kennen we natuurlijk van het programma The Real Housewives of Amsterdam. Maar daarvoor waren deze housewives ook niet geheel onbekend in de televisiewereld. Eén van de dames heeft namelijk zelfs een keer meegedaan als verleidster in Temptation Island.

The Real Housewives of Amsterdam

Het programma The Real Housewives of Amsterdam was enorm populair, maar mocht je het toch gemist hebben, dan praten we je even bij. In dit realityprogramma volgen we zeven ‘echte housewives’ die leven in de upper class van Amsterdam. En dat zorgt voor enorm vermakelijke televisie.

We kregen een kijkje in de levens van Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. De vrouwen praten in deze serie niet alleen mét elkaar, maar ook heel veel óver elkaar. En dat levert soms behoorlijk wat drama op.

Verleidster Temptation Island

De vrouwen zijn niet geheel onbekend in de televisiewereld. Ze zijn dan ook al eerder verschenen in andere programma’s. Maar nu kwam we wel iets heel opmerkelijks tegen. JuiceChannel deelde namelijk dat één van de Real Housewives, Hella Huizinga, eerder in 2004 heeft meegedaan als verleidster in Temptation Island. Die hadden we even niet aan zien komen. “Juicy’s we hebben een grappige fun fact. Wisten jullie dat Hella Huizinga eerder te zien is geweest in een realityserie? In 2004 deed ze namelijk mee als verleidster in Temptation Island”, deelt het juicekanaal in hun Instagram Stories.

Lees ook:
Heeft Mike van Temptation Island nog steeds contact met Marisol?

Bekendheid

We zien tegenwoordig dat veel singles in Temptation Island meedoen voor de fame, maar dat was 20 jaar geleden wel even anders. “In die tijd deden mensen nog niet mee voor de bekendheid”, is er te lezen in het bericht. “Vandaar dat heel veel mensen niet eens meer weten dat Hella daar in een ver verleden aan mee heeft gedaan.” Had jij dit verwacht van Hella?

Beeld: RTL